QNB Finans Yatırım MEGMT İçin Olumlu Değerlendirmeler Yaptı

Yayın: 11:08 - 07.12.2023
Güncelleme: 11:08 - 07.12.2023
qnb-finans-yatirim-megmt-icin-olumlu-degerlendirmeler-yapti

QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arzına dair kapsamlı bir değerlendirme raporu yayınladı.

Raporda, Mega Metal’in halka arz fiyatının yüzde 30 iskontolu olduğu ve bu indirimin makul olduğuna vurgu yapıldı. Şirketin değerleme yöntemleri, finansal performansı, ve sektörle uyumu detaylı bir şekilde ele alındı.

QNB Finans Yaatırım MEGMT için kapsamlı rapor yayınladı

Raporun içeriğine göre, 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan talep toplama sürecinde Mega Metal Sanayi’nin MEGMT koduyla borsada işlem görmeye başlayacağı ifade edildi.

QNB Finans Yatırım, Mega Metal Sanayi’nin İNA analizinde yer alan bilgilerin detaylı ve anlaşılabilir olduğunu belirterek, şirketin faaliyet gösterdiği sektörde uygun olan büyüme oranı ve vergi oranının olumlu bir perspektifte değerlendirildiğini ifade etti.

MEGMT için pozitif görüntü çiziliyor

Yatırımcılara yönelik olarak raporda, halka arz fiyatının makul olduğu, uygun değerleme yöntemleri ve olumlu sektörel faktörlerin gözetildiği belirtilerek, Mega Metal Sanayi’nin gelecek potansiyeli hakkında pozitif bir görüntü çizildi.

Exit mobile version