TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,4246 %-0,15
EUR 34,6533 %-0,66
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3409 %-0,56
Logo
Anasayfa Halka Arz Alves Kablo’nun Halka Arzı Büyük İlgi Gördü

Alves Kablo’nun Halka Arzı Büyük İlgi Gördü

Geçen yılki hayal kırıklığının ardından bu yılın yükseliş sinyallerine kayıtsız kalmayan yatırımcılar, Alves Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arzına büyük ilgi gösterdi

Yayınlanma:
Alves Kablo’nun Halka Arzı Büyük İlgi Gördü

Geçen yıl hayal kırıklığıyla sonuçlanan halka arz furyasından kaçan küçük yatırımcılar, bu yılki yükseliş sinyallerine kayıtsız kalmadılar ve geri dönüşlerin başladığına dair işaretler ortaya çıktı. Bu yılın yeni halka arzlarından biri olan Alves Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin resmi halka arz sonuçları açıklandı.

Halka arzı liderlik eden İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden şirket paylarının dağıtımıyla ilgili bir bildirim paylaştı.

alves-kablonun-halka-arzi-buyuk-ilgi-gordu

Alves Kablo için yatırımcılardan 2,2 kat talep geldi

22-23 Şubat 2024 tarihlerinde 19,45 TL fiyatla gerçekleştirilen talep toplama işlemlerinde, halka arz büyüklüğü 778 milyon TL olan Alves Kablo’nun 40.000.000 TL nominal değerli 40.000.000 adet payı halka arz edildi.

Şirketin halka arzına yurt içi bireysel yatırımcılardan yaklaşık 2,2 kat talep gelirken, bu oran yurt içi kurumsal yatırımcılarda 17,5 katı aştı. Toplamda ise Alves Kablo’nun halka arzına 5,3 kat filtrelenmemiş talep geldi.

Böylece, şirketin halka arzına 2.870.616 yatırımcı katılırken, bireysel yatırımcıya en yüksek 233,4 TL’ye karşılık gelen 12 lot dağıtım yapıldığı belirlendi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz