TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,0733 %0,14
EUR 34,7473 %0,18
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,5947 %0,30
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Aselsan Yakın Hava Savunma Sistemleri Sözleşmesi İmzaladı

Aselsan Yakın Hava Savunma Sistemleri Sözleşmesi İmzaladı

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile yakın hava savunma sistemleri tedarikine yönelik 82 milyon euroluk yeni bir sözleşme imzaladı.

Yayınlanma:
Aselsan Yakın Hava Savunma Sistemleri Sözleşmesi İmzaladı

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., cirosunu olumlu yönde etkileyecek önemli bir sözleşmeye imza attı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yapılan açıklamada, şirketin Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile yakın hava savunma sistemleri tedarikine ilişkin 82 milyon euroluk yeni bir sözleşme imzaladığı belirtildi.

Bu sözleşme kapsamında teslimatların 2024-2027 yılları arasında gerçekleşeceği ifade edildi. Açıklamada, söz konusu duyurunun Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan alınan izinle yapıldığı vurgulandı.

aselsan-yakin-hava-savunma-sistemleri-sozlesmesi-imzaladi

ASELS hisseleri yılda yüzde 130 kazandırdı

Aselsan’in ASELS kodlu hisseleri, borsada son dönemde oldukça yüksek getiriler sağladı. Yıllık bazda yüzde 130’dan fazla kazandırırken, aylık bazda yaklaşık yüzde 30’luk bir artış kaydettiği belirtildi.

Hisselerin açılışı 63,75 TL seviyesinde gerçekleşirken, 64,8 TL’ye kadar yükseldiği kaydedildi. Yazım sırasında ise hisselerin 63,7 TL’den işlem gördüğü belirtildi.

Geçtiğimiz hafta ise şirketin bir platform üreticisi müşterisiyle 12 milyon 89 bin TL’lik bir anlaşma yaptığı duyurulmuştu.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz