TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1986 %0,00
EUR 34,9993 %0,01
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,8950 %0,01
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri AVPGY Demir Life Projesinde 287 Konut Satışa ve 18 Dükkan Kiralamaya Hazır

AVPGY Demir Life Projesinde 287 Konut Satışa ve 18 Dükkan Kiralamaya Hazır

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün (5 Ocak Cuma); Demir Life Projesi hakkında açıklamada bulundu. AVPGY Demir Life projesinde 287 konut satışa ve 18 dükkan kiralamaya hazır, dedi.

Yayınlanma:
AVPGY Demir Life Projesinde 287 Konut Satışa ve 18 Dükkan Kiralamaya Hazır

2023 yılı Aralık ayı ortasında halka arzı gerçekleştirilen Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2024 yılına girilmesine rağmen halen BİST’in son halka arzı olma özelliğini koruyor. Zira AVPGY’den sonra SPK herhangi bir şirketin halka arzına onay vermedi. Dün akşam, halka arz sürecindeki konsorsiyum lideri Ak Yatırım’ın “fiyat istikrarı” bilgilendirmesinden sonra, bugün de şirketten “Demir Life Projesi” hakkında iskan alımı bilgilendirmesi KAP aracılığı ile duyuruldu. AVPGY tarafından 287 konutun satışa ve 18 dükkanın da kiralanmaya hazır olduğunun deklare edildiği açıklamanın detaylarına göz atalım.

AVPGY Demir Life Projesinde İskan Alındı!

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın portföyünde bulunan ve firmanın arsa sahibi olarak; Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile kat karşılığında yaptırdığı Demir Life Projesinde yapı kullanma izin belgelerinin bugün (5 Ocak Cuma) alındığı duyuruldu. Açıklamada, 287 konutun satışa ve 18 dükkanın da kiralanmaya hazır olduğu vurgulandı.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

AVPGY Hisse Ne Durumda?

2023 yılının son halka arzı olan Avrupakent GYO da, AVPGY hissesi arz fiyatının altına düşerek yatırımcılarına kayıp yaşattı. Konsorsiyum lideri Ak Yatırım tarafından gerçekleştirilen fiyat istikrarı işlemleri de hissenin tutunması için yeterli olmadı. Bunun yanı sıra, 15 günlük sürenin geride kalması ile birlikte, Ak Yatırım tarafından dün yapılan açıklamada, geri alım sürecinin tamamlandığı belirtildi.

5 Ocak Cuma günü seans kapanışı itibariyle AVPGY 39,56 TL seviyesinde bulunuyor. Halka arz fiyatının yaklaşık yüzde 40 altında bulunan pay değeri, günlük bazda yüzde 3,5 dolayında artış kaydetmiş olsa da, hissedeki yatırımcıların pek çoğunun zararda beklemek durumunda kaldıkları aşikar.

AVPGY Hisse Ne Durumda?

AVPGY Hisse Ne Durumda?

Ak Yatırım AVPGY de Aldığı Lotları Ne Yapacak?

Yatırımcıların merak ettiği bir başka konu ise, konsorsiyum lideri Ak Yatırım’ın halka arz sonrasında fiyat istikrarı sürecinde satın aldığı yaklaşık 17 milyon lotu ne yapacağı… Bu konuda şirketten ve Ak Yatırım’dan bir açıklama bekleyen yatırımcılar, 2024 yılında hissenin nasıl bir performans gösterebileceğini ve yatırımlarının ne olacağını kestirmek istiyor.

AVPGY KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz