TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri BIST 100 Endeksi Yükselirken İş Yatırım Portföy Değiştirdi

BIST 100 Endeksi Yükselirken İş Yatırım Portföy Değiştirdi

Borsa İstanbul'da BİST 100 endeksi pozitif kapanışlarını sürdürüyor. İş Yatırım'ın günlük raporuna göre, Türk Telekomünikasyon A.Ş. (TTKOM) hisseleri günlük bazda en çok artanlar arasında ilk sırayı alırken, Tarkim Bitki Koruma (TARKM) ve Batı Ege GYO (BEGYO) da dikkat çeken performans gösterdi.

Yayınlanma:
BIST 100 Endeksi Yükselirken İş Yatırım Portföy Değiştirdi

Son günlerde Borsa İstanbul’da BİST 100 endeksi olumlu kapanışlarını sürdürüyor. Yatırımcılar, hisse senetlerindeki yabancı giriş-çıkışları yakından izlerken, İş Yatırım’ın paylaştığı günlük rapor dikkat çekiyor.

Rapora göre, günlük bazda yabancı oranında yaşanan 4,01 baz puanlık artışla Türk Telekomünikasyon A.Ş. (TTKOM) payları en çok değer kazanan hisseler arasında öne çıkıyor. Yıllık bazda yüzde 53,63’lük bir yükseliş kaydeden TTKOM, dünkü kapanışını yüzde 1,16 artışla 33 lira seviyesinden gerçekleştirdi.

bist-100-endeksi-yukselirken-is-yatirim-portfoy-degistirdi

TTKOM yabancı oranını 4,01 baz puan artırdı

İkinci sırayı ise 2023 yılı halka arzlarından Tarkim Bitki Koruma Sanayi ve Ticaret (TARKM) payları aldı. Günlük bazda 2,36 baz puanlık artışla dikkat çeken TARKM hisseleri, halka arz fiyatının üzerine çıkarak yatırımcısına kazanç sağladı.

Batı Ege GYO (BEGYO) payları ise günlük yabancı oranındaki 2,05 baz puanlık artışla en çok değer kazanan hisseler arasında kendine yer buldu. 30 Ocak Salı günü 5,38 liradan kapanan BEGYO hisseleri, aylık bazda yatırımcısına yüzde 84,25 oranında kazanç sağladı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz