TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa Borsa İstanbul Yılın Son İşlem Gününde Yatay Seyrediyor

Borsa İstanbul Yılın Son İşlem Gününde Yatay Seyrediyor

Borsa İstanbul, yılın son işlem gününe yatay bir seyirle başladı ve şu anda yüzde 1 civarında artıda seyrediyor. Endeks, son iki işlem gününde 7400 puanın üzerine çıkarak yılı yüzde 40 civarı bir kazançla tamamlamaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Borsa İstanbul Yılın Son İşlem Gününde Yatay Seyrediyor

Borsa İstanbul, yılın son işlem gününde yatay bir seyir izliyor. Güne yüzde 1 civarında artışla başlayan endeks, günün devamında bu artışını sürdürerek 7400 puanın üzerinde seyrediyor.

Bu durum, endeksin yıl sonunu yüzde 40 civarında bir kazançla tamamlamaya hazırlandığını gösteriyor. Bank of America’nın yaptığı alım satımlarının, özellikle banka hisselerinde belirgin bir etkisi olduğu gözlemleniyor.

Bugün gerçekleştirdiği alımlarda, Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi hisselerine yoğunlaşan banka, bu işlemleriyle piyasada önemli bir etki yaratıyor.

borsa-istanbul-yilin-son-islem-gununde-yatay-seyrediyor

Borsa İstanbul güne yüzde 1 artışla başladı

İş Bankası (ISCTR) hisseleri, günün bu saatlerinde yüzde 2,57’lik bir artışla 23,2 lira seviyesinde işlem görüyor.

Akbank (AKBNK) hisseleri yüzde 1,78’luk bir artışla 36,68 lira seviyesinde bulunurken, Yapı Kredi Bankası (YKBNK) hisseleri ise yüzde 2,03’lük bir artışla 19,58 lira civarında seyrediyor.

Bu banka hisselerindeki olumlu hareketlenme, BIST Bankacılık endeksini yüzde 1,97 artışla 8685,08 puanda tutuyor. Bank of America’nın bu sabah gerçekleştirdiği diğer alımlar ise 23,3 milyon TL ile İş GYO (ISGYO) ve 22,1 milyon TL ile Pegasus (PGSUS) hisseleri üzerinde gerçekleşti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz