TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Zedur Enerji Sermaye Artırımı İçin SPK’ya Başvuruda Bulundu

Zedur Enerji Sermaye Artırımı İçin SPK’ya Başvuruda Bulundu

Zedur Enerji Elektrik Üretim A.Ş. (ZEDUR), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) bedelsiz sermaye artırımı için başvuruda bulunduğunu duyurdu.

Yayınlanma:
Zedur Enerji Sermaye Artırımı İçin SPK’ya Başvuruda Bulundu

Zedur Enerji Elektrik Üretim A.Ş. (ZEDUR), Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada bedelsiz sermaye artırımına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunduğunu belirtti.

Şirketin yönetim kurulu, sermaye artırımı kararını yüzde 599 oranında alarak, sermayesini iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 25.000.000 TL’den 174.750.000 TL’ye yüzde 599 oranında bedelsiz artırmaya karar verdi.

zedur-enerji-sermaye-artirimi-icin-spkya-basvuruda-bulundu

ZEDUR hisseleri son günlerde yatay seyrediyor

KAP’a yapılan açıklamada, alınan kararın uygulanması için gerekli olan tadilat tasarısının Sermaye ve Sermaye Artırımı başlıklı esas sözleşme maddesine eklenmesi için uygun görüş alınması ve ihraç edilecek paylara ilişkin ihraç belgesinin onaylanması amacıyla 28.12.2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunulduğu ifade edildi.

Zedur Enerji’nin bu ay içinde yaptığı 2022 dönemi kar dağıtımı bilgilendirmesinde ise şirket, temettü dağıtmama kararı almıştı. ZEDUR hisseleri son günlerde yatay aralıkta seyretmekte olup, Ağustos ayında 113,5 TL’ye çıkarak tarihi rekorunu kırmıştı. Bugün itibarıyla hisse senedi 76 TL seviyelerinden işlem görmektedir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz