TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2237 %0,08
EUR 35,0366 %0,33
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,5623 %0,23
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kontrolmatik Teknoloji (KONTR) Yüksek Potansiyel İle Dikkat Çekti

Kontrolmatik Teknoloji (KONTR) Yüksek Potansiyel İle Dikkat Çekti

Kontrolmatik Teknoloji, yılın son işlem gününde yatırımcıların dikkatini çekiyor. Şirket, çıkarılmış sermayesini yüzde 100 bedelli ve yüzde 150 bedelsiz sermaye artırımı kararıyla 650 milyon liraya yükseltme kararı aldı.

Yayınlanma:
Kontrolmatik Teknoloji (KONTR) Yüksek Potansiyel İle Dikkat Çekti

Kontrolmatik Teknoloji, yılın son işlem gününde dikkat çeken bir performans sergiliyor. Şirket, dün akşam Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklama ile yüzde 100 bedelli ve yüzde 150 bedelsiz sermaye artırım kararı aldığını duyurdu. Sermaye artırımı sonucunda şirketin çıkarılmış sermayesi 650 milyon liraya yükseltiliyor.

kontrolmatik-teknoloji-kontr-yuksek-potansiyel-ile-dikkat-cekti

Kontrolmatik Teknoloji 200 milyon adet pay ihraç ediliyor

Bu kapsamda, 200 milyon lira bedelli sermaye artırımının 200 milyon adet payın 1 TL nominal bedelli olarak ihraç edilmesi planlanıyor.

Ayrıca, 250 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımı, Vergi Usul Kanunu’na göre hazırlanan mali tablolara göre kâr yedekleri kaleminden ve Türkiye Finansal Raporlama Standartları’na uygun olarak hazırlanan finansal tablolara göre ise geçmiş yıllar kârları kaleminden karşılanıyor.

Hisseler, bu haberin ardından bugün yüzde 5,69 oranında artarak 217,2 lira seviyesinde işlem görüyor. Kontrolmatik Teknoloji’nin hisse performansı, son dönemde rekor kırmış ve önemli bir yatırım habercisi olarak dikkat çekmişti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz