TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2078 %0,04
EUR 34,8428 %0,27
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,6176 %0,37
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Bosch Fren Sistemleri Ford İle Elektrikli Fren Sistemleri İçin Ön Mutabakatı Duyurdu

Bosch Fren Sistemleri Ford İle Elektrikli Fren Sistemleri İçin Ön Mutabakatı Duyurdu

Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., öncü otomotiv teknolojileri şirketi Ford Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile gerçekleştirdiği elektrikli fren sistemleri tedarik anlaşmasında önemli bir aşamaya ulaştı.

Yayınlanma:
Bosch Fren Sistemleri Ford İle Elektrikli Fren Sistemleri İçin Ön Mutabakatı Duyurdu

Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., öncü otomotiv teknolojileri şirketi Ford Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile elektrikli fren sistemleri tedarikine yönelik önemli bir adım attığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurdu.

Şirket, bu anlaşma kapsamında pay sahiplerinden Robert Bosch GMBH ile Ford arasında elektrikli fren sistemleri tedariki için bir ön mutabakat sağlandığını açıkladı.

Açıklamada, bu önemli projenin yatırım aşamalarından biri olarak, hat yatırım tutarlarının belirlenmesiyle birlikte Yatırım Teşvik Belgesi alındığı ifade edildi. Tamamlanan üretim hattının ise 2023 yılı içinde kullanıma hazır hale getirildiği belirtilerek, şirketin teknolojik altyapısı ve üretim kabiliyetleri vurgulandı.

bosch-fren-sistemleri-ford-ile-elektrikli-fren-sistemleri-icin-on-mutabakati-duyurdu

Bosch Fren Sistemleri (BFREN) üç günde yüzde 15 değer kazandı

Şirketin daha önce kamuoyu ile paylaştığı üretim planı çerçevesinde, 2023 yılı içinde önseri olarak gerçekleştirilen ilk siparişlerin Ford Otomotiv’e sevk edildiği bilgisi verildi.

2024 yılında ise Ford Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin üretim planına uyumlu olarak, elektrikli fren sistemlerinin seri üretimine devam edileceği açıklandı.

Bu gelişmelerle birlikte, Bosch Fren Sistemleri’nin hisseleri son üç günde gösterdiği yüzde 15’ten fazla değer kazanışıyla dikkat çekiyor, 10960 TL seviyesine ulaşarak başarılı bir performans sergiliyor. Şirket, otomotiv endüstrisindeki önemli tedarikçi rolünü pekiştirmeye devam ediyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz