TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Emlak Konut Gayrimenkul 2023 Değerleme Şirketlerini Açıkladı

Emlak Konut Gayrimenkul 2023 Değerleme Şirketlerini Açıkladı

Emlak Konut, taşınmazlar için değerleme şirketlerini belirledi ve Adıyaman İndere 3. Etap konutları için sözleşme imzaladı. Şirketin hisselerindeki günlük, haftalık ve aylık değer değişimleri detaylıca analiz ediliyor.

Yayınlanma:
Emlak Konut Gayrimenkul 2023 Değerleme Şirketlerini Açıkladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden 2023 yılı gayrimenkul değerleme şirketinin seçimi ve Adıyaman İndere 3. etap deprem konutları sözleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

emlak-konut-gayrimenkul-2023-degerleme-sirketlerini-acikladi

EKGYO deprem konutları sözleşmesini açıkladı

Şirket, taşınmazların sayısındaki fazlalık nedeniyle değerleme hizmeti alınacak şirketleri belirtti. Ayrıca, 2023 yılında portföye eklenebilecek varlıklar için de değerleme hizmeti alınacak şirketleri paylaştı.

Emlak Konut ayrıca, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile imzalanan protokoller kapsamında Adıyaman İndere 3. Etap Genel Altyapı, Arıtma Tesisi, Su Depoları ve Yol İnşaatı İşi için bir sözleşme imzaladı. Şirketin hisseleri, yatırımcılara yıllık bazda yüzde 12,21, aylık bazda yüzde 12,9 değer kazandırdı ancak haftalık bazda yüzde 1,44 değer kaybetti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz