TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Gedik Yatırım Fırsat Hisselerini Belirledi

Gedik Yatırım Fırsat Hisselerini Belirledi

Gedik Yatırım'ın haftanın son işlem günü için paylaştığı bülten, TCMB'nin faiz kararına referansla dalgalı fiyatlamaya dikkat çekiyor. AEFES, DOHOL ve TUPRAS hisseleri, yatırımcılara potansiyel kazanç sunan üç hisse olarak öne çıkıyor.

Yayınlanma:
Gedik Yatırım Fırsat Hisselerini Belirledi

Bu hafta içinde Borsa İstanbul’da görülen olumlu performans, yatırımcılara umut veriyor. BIST 10 endeksi, güne yüzde 0,5’lik bir artışla başlayarak 8213 puan seviyesine yükseldi. Piyasadaki bu olumlu hava, birçok hisse senedinde günlük kazançları beraberinde getiriyor.

Gedik Yatırım’ın haftanın son işlem günü için paylaştığı bülten, yatırımcılara yönelik üç potansiyel yatırım fırsatını ortaya koyuyor.

İlk olarak, AEFES hissesi için belirlenen 134,80-136 TL giriş aralığı ve 138 TL hedef fiyat dikkat çekiyor. AEFES hissesi, günü yatay seyirde başlayarak 135,7 TL seviyesinden işlem görüyor.

gedik-yatirim-firsat-hisselerini-belirledi

BIST 10 endeksi hisseleri ilgi çekiyor

Bültenin bir diğer öne çıkan hissesi DOHOL, Gedik Yatırım’a göre 12,68-12,80 TL aralığından alım yapılabilir ve hedef fiyat 13,01 TL olarak belirlenmiş. DOHOL hissesi, yüzde 0,3 artışla 12,8 TL seviyesinden işlem görüyor.

Gedik Yatırım’ın günlük bülteninde yer alan üçüncü hisse senedi ise TUPRAS oldu. Kurum, TUPRAS için 144,20-145,20 TL giriş aralığı belirlerken, fiyatın 147,4 TL’ye kadar çıkabileceğini öngörüyor. TUPRAS hissesi, yazım itibarıyla 144,5 TL’den işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz