TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2315 %0,04
EUR 34,7550 %0,00
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3375 %-0,01
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri Gedik Yatırım Galata Wind (GWIND) İçin Olumlu Tahminlerde Bulundu

Gedik Yatırım Galata Wind (GWIND) İçin Olumlu Tahminlerde Bulundu

Enerji sektöründeki artan ilgi, yatırımcıların Galata Wind gibi enerji şirketlerine yönelmelerine neden oluyor. Gedik Yatırım'ın yayımladığı son rapora göre, Galata Wind'in gerçekleştirdiği yatırımlar ve elde ettiği başarılar, hisse senedi için olumlu bir görünüm sunuyor.

Yayınlanma:
Gedik Yatırım Galata Wind (GWIND) İçin Olumlu Tahminlerde Bulundu

Enerji sektöründeki artan ilgi, yatırımcıların dikkatini Galata Wind gibi enerji şirketlerine çekiyor. Gedik Yatırım tarafından yayımlanan yeni bir rapor, Galata Wind’in yapılan yatırımlara işaret ederek hisse senedi için olumlu tahminler içeriyor.

Raporda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) Galata Wind’in 350 MW’lık depolamalı elektrik üretimi başvurularını onayladığı hatırlatılarak, kapasite artışlarının 2027-2030 tahminlerine dahil edildiği belirtiliyor. Ayrıca, satış gelirlerinin güçlü mevsimsellik ve dolar kurundaki göreceli artış sonrasında 481 milyon TL’ye ulaştığı vurgulanıyor.

gedik-yatirim-galata-wind-gwind-icin-olumlu-tahminlerde-bulundu

Galata Wind (GWIND) 2024 hisse hedef fiyat 38 TL’ye çıktı

Rapor, rüzgar ve güneş santrallerindeki kapasite kullanımının sektör ortalamalarının üzerinde olduğuna dikkat çekiyor.

Gedik Yatırım, bu olumlu gelişmelerin Galata Wind’in rüzgar ve güneş enerjisi santrallerinin kapasiteleri için de geçerli olduğunu belirterek hisse beklentisini yukarı yönde revize etti.

Gedik Yatırım raporunda, ‘Galata Wind’deki “Endeksin Üzerinde Getiri” değerlendirmesini koruyor, hedef fiyatını 38 TL’ye yükseltiyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Şirketin devam eden ve beklenen kapasite artışları ile istikrarlı marjları, yatırımcılar için olumlu bir değerlendirme noktası oluşturuyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz