TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1086 %-0,28
EUR 34,9367 %0,02
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,6075 %0,06
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Gedik Yatırım Telekom Sektörüne Dikkat Çekti

Gedik Yatırım Telekom Sektörüne Dikkat Çekti

Gedik Yatırım'ın 3 Ocak 2024 tarihli değerlendirmesine göre, telekomünikasyon sektörü hisseleri hala alım fırsatları sunmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Gedik Yatırım Telekom Sektörüne Dikkat Çekti

Gedik Yatırım, 3 Ocak 2024 tarihli bültende telekomünikasyon sektörüne dair bir değerlendirme yaparak sektör hisselerinin hala alım fırsatı sunmaya devam ettiğini belirtti.

Türk Telekom ve Turkcell gibi sektörün önde gelen şirketleri hakkında beklentilere de yer verilen raporda, sektörün 2022’de uzun vadeli müşteri kontratları nedeniyle fiyat geçişlerini gerçekleştiremediği ve bu nedenle zayıf bir performans sergilediği ancak 2023 yılında iyileşme gösterdiği ifade edildi.

gedik-yatirim-telekom-sektorune-dikkat-cekti

Gedik Yatırım TCELL ve TTKOM hisse hedef fiyatlarını güncelledi

Raporda, Turkcell’in yıllık bazda yüzde 71, Türk Telekom’un ise yüzde 70’lik bir hasılat büyümesine imza attığı belirtilerek, bilanço görünümünde bir miktar zayıflama olmasına rağmen borçluluk oranlarının sağlıklı olduğuna vurgu yapıldı.

Gedik Yatırım, Turkcell (TCELL) için 12 aylık hedef fiyatını 72,19 TL’den 90,49 TL’ye, Türk Telekom (TTKOM) için ise 32,84 TL’den 42 TL’ye yükseltti. Her iki hisse için de endeks üstü getiri tavsiyesini sürdürdü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz