TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kontrolmatik GIS Üretim Tesisi İçin 30 Milyon Dolarlık Yatırım Kararı Aldı

Kontrolmatik GIS Üretim Tesisi İçin 30 Milyon Dolarlık Yatırım Kararı Aldı

Kontrolmatik (KONTR), Polatlı/Ankara'da 30 milyon Amerikan Doları yatırımıyla Yüksek Gerilim Gaz İzoleli Şalt Ekipmanları (GIS) üretim tesisi kurma kararı aldı. 1.5 yıldır devam eden Ar-Ge ve mühendislik çalışmalarıyla tamamlanan proje, 2024'ün 2. çeyreğinde seri üretime geçmeyi hedefliyor.

Güncelleme: 11:35 - 17.11.2023
Kontrolmatik GIS Üretim Tesisi İçin 30 Milyon Dolarlık Yatırım Kararı Aldı

Bugün itibariyle Kontrolmatik (KONTR) için Polatlı / Ankara’da Yüksek Gerilim Gaz İzoleli Şalt Ekipmanları (GIS) üretimi yapmak için seri üretim tesisi kurulmasına karar verildi. Bu noktada, yatırım miktarının yaklaşık 2 fazda toplam 30 milyon Amerikan Doları olması öngörülüyor. Tesis bünyesinde üretilecek olan ürün gamı için 1.5 yıldır devam eden Ar-ge, Mühendislik ve prototip çalışmaları yaklaşık 5 milyon Amerika Doları harcama ile tamamlandı. Testlerin Ocak 2024 dahilinde tamamlanması ve seri üretimin 2024 2. Çeyrekte başlaması bekleniyor.

kontrolmatik-gis-uretim-tesisi-icin-30-milyon-dolarlik-yatirim-karari-aldi

Kontrolmatik Yüksek Gerilim Gaz İzoleli Şalt Ekipmanları’na yatırım yapıyor

Kontrolmatik (KONTR), operasyonel teknoloji çözümleri sunarak iş süreçlerini optimize etmeyi ve en yüksek verimliliği sağlamayı hedefleyen bir lider teknoloji firmasıdır. Şirket, enformasyon teknolojileri ile entegre operasyonel teknoloji paketlerinin tasarımından başlayarak, elektrik, elektromekanik, mekanik, konstrüksiyon ve yapı işleriyle birlikte koruma, kontrol, izleme, yazılım, haberleşme altyapıları ve siber güvenlik ihtiyaçlarına kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Kontrolmatik, temel tasarım aşamalarından başlayarak işletmeye alınmasına kadar uzanan süreçte, müşterilerine uçtan uca çözümler sunar. Mühendislik, tedarik, inşa, test ve devreye alma hizmetlerini tek bir çatı altında sağlayarak, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler üretir ve bu süreçleri etkili bir şekilde yönetir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz