TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kuyaş Yatırım’dan Elektrik Santrali Yatırımı Geldi

Kuyaş Yatırım’dan Elektrik Santrali Yatırımı Geldi

İnşaat şirketi Kuyaş Yatırım, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yurt içindeki yeni yatırımını duyurdu.

Yayınlanma:
Kuyaş Yatırım’dan Elektrik Santrali Yatırımı Geldi

İnşaat şirketi Kuyaş Yatırım, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yurt içindeki yeni yatırımıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Şirket, 2023 yılında kurulan elektrik santralinin satın alınması için gizlilik sözleşmesi ve opsiyonlu kurulu hidroelektrik santrali satış vaadi sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Söz konusu santralin 4,11 MW kurulu güce sahip olduğu ve 10 MW’a kadar arttırılabilecek altyapıya sahip olduğu belirtildi. Şirket, devam eden teknik ve mali değerlemelerin tamamlanmasının ardından satın alma işlemleriyle ilgili nihai açıklamanın yapılacağını belirtti.

kuyas-yatirimdan-elektrik-santrali-yatirimi-geldi

Kuyaş Yatırım sözleşme sonrası hisse kazancını artırdı

Kuyaş Yatırım’ın borsada işlem gören hisseleri (KUYAS), yatırımcısına yıllık bazda %150’den fazla kazanç sağladı. Aylık bazda ise yaklaşık %4’lük bir değer kazanımı elde etti.

Bugün hisselerin açılışı 58,20 TL’den gerçekleşti ve yeni yatırım haberiyle birlikte yükselişe geçti. Saat 10.55 itibarıyla 60,25 TL’ye kadar yükselen hisseler, daha sonra hafif bir düşüşle saat 11.55’te 58,65 TL’den işlem gördü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz