TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kuzey Boru Yeni İş Anlaşmalarıyla Halka Arz Başarısını Perçinliyor

Kuzey Boru Yeni İş Anlaşmalarıyla Halka Arz Başarısını Perçinliyor

Halka arzının ardından geçen yılın son ayında Borsa İstanbul'da (KBORU) işlem görmeye başlayan Kuzey Boru A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni iş anlaşmalarını duyurarak ciro ve karlılığını artırmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Kuzey Boru Yeni İş Anlaşmalarıyla Halka Arz Başarısını Perçinliyor

Borsa İstanbul’da (KBORU) işlem gören Kuzey Boru A.Ş., halka arzın ardından güçlü iş anlaşmalarıyla yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Şirket, Ssanyong Engineering & Construction Co ile Ekvatoral Gine’nin Mongomo Köyleri İçme Suyu ve Sanitasyon Sistemi Projesi’nde 346 bin 817 euro değerinde anlaşma imzalayarak küresel alanda varlığını sürdürüyor.

kuzey-boru-yeni-is-anlasmalariyla-halka-arz-basarisini-percinliyor

KBORU 346 bin 817 eurı değerinde anlaşma imzaladı

Ayrıca, İtalya merkezli bir firma ile NATO Projesi kapsamında gerçekleştirilen askeri üs altyapısı anlaşması 400 bin 009 euro olarak kayıtlara geçti.

Kuzey Boru’nun yurt içinde de 28 milyon 453 bin 800 TL’lik bir anlaşma yapması, şirketin geniş bir coğrafyada faaliyet gösterdiğini gösteriyor.

Bu anlaşmaların 2022 yılındaki hasılat oranının yüzde 6,71 olduğu belirtilirken, şirketin finansal performansında olumlu etkiler yaratması bekleniyor.

Aralık 2023’te 36,20 TL’den halka arz olan hisseler, yaşanan yükseliş trendiyle dikkat çekiyor ve son olarak 55,45 TL’den işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz