TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri LDR Turizm Bedelsiz Sermaye Artırımı Kararı Aldı

LDR Turizm Bedelsiz Sermaye Artırımı Kararı Aldı

LDR Turizm, stratejik bir adım olarak aldığı bedelsiz sermaye artırımı kararının ardından, hissedarlarına bugün itibarıyla bedelsiz pay alma hakkı tanıdı. Yeni hisse fiyatı 56,48 TL olarak belirlenen şirket, sermayesini yüzde 150 artırarak 66 milyon liradan 165 milyon liraya çıkardı.

Yayınlanma:
LDR Turizm Bedelsiz Sermaye Artırımı Kararı Aldı

LDR Turizm, bedelsiz sermaye artırımı kararı alarak 2 Aralık’ta bu kararı onaylamıştı. Bugün itibarıyla, bedelsiz pay alma hakkı kullanımı başladı ve hisseler için belirlenen yeni fiyat 56,48 TL olarak açıklandı.

Şirket, bedelsiz sermaye artırımı sonrasında sermayesini yüzde 150 artırarak 66 milyon liradan 165 milyon liraya çıkardı.

Bedelsiz sonrasında belirlenen yeni hisse fiyatı, 265 liradan 106 liraya revize edilerek 56,48 TL olarak belirlendi.

ldr-turizm-bedelsiz-sermaye-artirimi-karari-aldi

LDR Turizm yeni hisse fiyatı 106 TL’ye revize edildi

Bugünkü işlemlere 56 liralık yeni fiyatla başlayan hisseler, kısa süre içinde 62,15 liraya kadar yükseldi. Ancak daha sonra 60,3 lira seviyelerinde fiyatlandı.

Haftalık bazda yüzde 14,25 ekside performans gösteren hisseler, aylık bazda ise yüzde 18,51 değer kaybetti. Yıllık getiri oranı ise yüzde 121,82 olarak gerçekleşti.

Bedelsiz hak kullanımları bugün başlarken, ödeme tarihi 12 Aralık, kayıt tarihi ise 11 Aralık olarak belirlenmişti.

Bu kararla birlikte LDR Turizm, sermaye artırımıyla ilgili stratejik adımlarını uygulayarak finansal yapısını güçlendirmiş oldu.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz