TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2004 %0,00
EUR 35,0268 %0,07
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9357 %0,10
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Mia Teknoloji’den (MIATK) KAP Açıklaması Geldi: Yeni Proje Onaylandı!

Mia Teknoloji’den (MIATK) KAP Açıklaması Geldi: Yeni Proje Onaylandı!

Mia Teknoloji (MIATK) Tripy-Tech projesinin onaylandığını KAP'ta resmen duyurdu. Şirketin yeni projesi farklı endüstrilerde verimliliğe odaklanıyor.

Güncelleme: 16:23 - 08.11.2023
Mia Teknoloji’den (MIATK) KAP Açıklaması Geldi: Yeni Proje Onaylandı!

Borsanın hızla büyüyen şirketi Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) tarafından yenilikçi Tripy-Tech projesi hakkında resmi KAP açıklaması yayınlandı.

Yapılan açıklamaya göre Gazi Üniversitesi Teknopark Yönetimi’nin Tripy Mobility Teknoloji A.Ş.’nin Ar-Ge Birimi tarafından geliştirilen Mikromobilite Saha Operasyonu Rota Optimizasyonu Projesi’ni (EKOMOB) onayladığı dikkat çekiyor.

Mia Teknoloji A.Ş. tarafından KAP açıklamasının tüm detayları ise şu şekilde:

Şehirlerdeki elektrikli ulaşımın etkili bir şekilde yönetilmesini ve optimize edilmesini sağlamak amacıyla şirketimizin bağlı ortaklıklarından Tripy Mobility Teknoloji A.Ş.’nin Ar-Ge Birimi tarafından geliştirilen Mikromobilite Saha Operasyonu Rota Optimizasyonu Projesi (EKOMOB) projesinin Gazi Üniversitesi Teknopark Yönetimi tarafından onaylandığı bildirilmiştir. Proje bütçesi 6.435.000 TL olup, proje kapsamında geliştirilecek olan yazılım ile mobilite firmalarının operasyonlarını optimize etmek ve enerji verimliliğini artırmanın yanı sıra yakıt tasarrufu sağlanması, personel maliyetlerinin azaltılması, müşteri sadakatinin artırılması ve rekabetçi üstünlük sunulması hedeflenmektedir. AR-GE projelerimizin geliştirilmesi ve artırılması konusundaki çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyuna Saygıyla Sunarız.

Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) Tripy-Tech Projesi Nedir?

Tripy-Tech, yazılım projesi olarak yoğun bir ar-ge çalışmasıdır. Tesis güvenliği, tesis gözetimi gibi ana çalışma kapsam alanının yanı sıra araç, varlıklar ve insan yönetimi gibi farklı alanlarda verimliliği hedefliyor. Farklı endüstri alanlarında (kamu kuruluşları, finans, üniversiteler ve özel sektörler) tüm ihtiyaçlara yanıt vermesi beklenen projede bilimsel teknolojiler kullanılmakta. Yenilikçi yaklaşımla geliştirilen projenin çalışmalarının tamamı Mia Teknoloji A.Ş. bağlı kuruluşu Tripy Mobility Teknoloji A.Ş. önderliğinde geliştirilecek.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz