TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa MKK Genel Müdürü Sermaye Piyasalarındaki Güçlenmeyi Yorumladı

MKK Genel Müdürü Sermaye Piyasalarındaki Güçlenmeyi Yorumladı

MKK Genel Müdürü Dr. Ekrem Arıkan'ın açıklamalarına göre, Borsa İstanbul'daki güncel gelişmeler ve sermaye piyasalarındaki durum inceleniyor.

Yayınlanma:
MKK Genel Müdürü Sermaye Piyasalarındaki Güçlenmeyi Yorumladı

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ekrem Arıkan, Borsa İstanbul’daki gelişmeler ve finansal piyasadaki güncel durum hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Arıkan, eskiden sadece endeks takibi yapılan borsa işlemlerinin artık MKK tarafından güncel verilerle izlendiğini belirtti. Bu verilerin piyasa aktörlerine ve yatırımcılara finansal okuryazarlık düzeylerini geliştirme konusunda destek sağladığını vurguladı.

mkk-genel-muduru-sermaye-piyasalarindaki-guclenmeyi-yorumladi

MKK Genel Müdürü piyasa hakkında önemli açıklamalar yaptı

Arıkan, 2023’teki ekonomik gelişmelerle birlikte yaşanan zorluklara rağmen sermaye piyasalarının güçlenerek gelişimini sürdürdüğünü ifade etti, ayrıca küresel ve yerel belirsizliklere rağmen bu sektörün direncini vurguladı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz