TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2369 %0,01
EUR 34,7799 %0,45
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3822 %0,33
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri Orge Enerji Hissesi ORGE Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Orge Enerji Hissesi ORGE Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Orge Enerji hissesi ORGE hedef fiyat 2024 tahminleri aracı kurumlar tarafından güncellenmeye devam ediyor. İşte, ORGE 2024'te kaç TL olur sorusunun cevapları...

Yayınlanma:
Orge Enerji Hissesi ORGE Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş, yenilenebilir enerji alanında faaliyet göstermektedir. 2012 yılından bu yana borsada işlem gören şirket hissesine yatırım yapmak isteyenler ORGE 2024 yılında kaç lira olur, ORGE hisse 2024’te nasıl bir grafik çizer, gibi konuları merak etmekte ve araştırmaktadır. Bu kapsamda aracı kurumların hedef fiyat tahminleri de yatırımcılara bir öngörü niteliğinde fayda sağlamaktadır. İçeriğimizde Orge Enerji hissesi ORGE hedef fiyat 2024 tahminlerini derledik, buyurun detaylar…

Aracı Kurumların Orge Enerji Hissesi ORGE Hedef Fiyat 2024 Beklentileri

Sürdürülebilir enerji stratejisini destekleyerek yenilenebilir enerji alanında hizmet veren Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş; bu alanda ülkemizin önde gelen şirketlerinden biridir. Şirket, yenilenebilir enerji sektöründe çatı, cephe, arazi ve tarımsal amaçlı güneş enerjisi santralleri (GES) ile rüzgar enerjisi santralleri (RES) kurulumu gerçekleştirmektedir. Anahtar teslim şeklinde kurulum yapan şirket, kurulum sonrasında bakım ve onarım  hizmetlerini de sağlamaktadır. Bunun yanı sıra Orge biyogaz enerji projelerinde elektrik taahhüt işlerini de üstlenmektedir.

Orge finansallarından da bahsetmek gerekirse; şirket 2023 yılının ilk 3 çeyreğine ilişkin bilançosunu Kasım ayında açıklamıştı. Bilançoda 3. çeyrek net karı 123 milyon TL seviyelerinde, 9 aylık kar ise yaklaşık 350 milyon TL düzeyinde gerçekleşerek beklentilerin üzerinde bir sonuç ortaya çıkmıştı.

Orge Enerji Hissesi ORGE Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Orge Enerji Hissesi ORGE Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Aracı kurumların Orge hedef fiyat tahminlerine geldiğimizde ise bu alanda 2024 yılı için tahminini güncelleyen Gedik Yatırım’ın öngörüsüne birlikte göz atalım…

Gedik Yatırım ORGE Hedef Fiyat 2024 Tahmini Kaç TL?

Gedik Yatırım 2024 yılına ilişkin ORGE hisse hedef fiyat beklentisini 99,49 TL olarak deklare etti. Şirketin bir önceki tahmini ise 72,57 TL seviyelerinde idi. Gedik Yatırım ORGE tavsiyesi ise “endeks üstü getiri” şeklinde oldu. Aracı kurumun bir önceki tavsiyesi de endeks üstü getiri şeklinde idi.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

ORGE Hisse Son Durum

28 Aralık 2023 Perşembe günü itibarı ile 57 – 58 TL seviyelerinden işlem görmektedir. Orge hisse 5 günlük grafiğe göre yüzde 3 civarında değer artışı, 1 aylık grafiğe göre de yaklaşık yüzde 8’lik bir düşüş görülmektedir. 6 aylık periyotta yatırımcısına yüzde 111 kar sağlayan hisse, 1 yıllık dönemde ise yüzde 120 oranında kazandırmıştır. Orge hisse grafik incelendiğinde 5 yıllık dönemde ise yüzde 3 bini aşkın artış görülmektedir. Söz konusu veriler ORGE anlık grafik analizi neticesinde elde edilmiş olup hissenin fiyatı değiştiğinde bu veriler de değişecektir.

ORGE KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz