TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1994 %0,01
EUR 35,0425 %0,13
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9118 %0,04
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri KBORU, EKOS, EGEPO… Güncel Önemli Hisse Haberleri!

KBORU, EKOS, EGEPO… Güncel Önemli Hisse Haberleri!

BIST’in düşüş eğilimli piyasasında pek çok şirkette yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. KBORU, EKOS, EGEPO… Güncel önemli hisse haberleri içeriğimizde derlenmiştir.

Güncelleme: 09:28 - 28.12.2023
KBORU, EKOS, EGEPO… Güncel Önemli Hisse Haberleri!

Borsa İstanbul, 2023 yılının son 3 aylık döneminde yatırımcısını bir hayli yıldırmış durumda. Keskin düşüşler yaşanan piyasada, yatırımlarına devam eden şirketler dikkat çekiyor. Son 24 saatte iş anlaşmalarından yatırımlara kadar önemli KAP Bildirimleri geçen şirketler içeriğimizde derlenmiştir. İşte KBORU, EKOS, EGEPO başta olmak üzere güncel önemli hisse haberleri…

KBORU, EKOS, EGEPO… Güncel Önemli Hisse Haberleri – 28 Aralık

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gelen bildirimlerden özetlediğimiz güncel hisse haberleri şu şekilde:

Halka arzı son dönemde gerçekleştirilen firmalardan biri olan Kuzey Boru A.Ş; 26,7 milyon TL’lik boru satış sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Söz konusu Altyapı HDPE100 Borular; “Manisa Kırkağaç Çobanlar Göleti Sulaması Yapım İşi” için kullanılacak.

Borsa İstanbul’un yeni aktörlerinden Ekos Teknoloji (EKOS Hisse) de dün attığı 2 kap ile Cezayir merkezli müşterisiyle toplamda 6 milyon Euroluk iş anlaşması imzaladığını deklare etti.

Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş (EGEPO), “hastane modernizasyon çalışmaları” için yaptığı 99,5 milyon TL’lik teşvik belgesi başvurusunun Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandığını duyurdu. Teşvik belgesinin toplam sabit yatırım tutarı 99.591.650 TL’dir.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

Eski unvanı ile UTOPYA Turizm İnşaat İşletmecilik Tic. A.Ş, yeni unvanı ile Zedur Enerji Elektrik Üretim A.Ş (ZEDUR), yüzde 599 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldığını açıkladı.

QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş (QNBFL), yüzde 769 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldığını deklare etti.

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş, (TMPOL), “Yüzey Kaplama Makinası” kurulumunun tamamlandığını ve test üretimine başlanacağını belirtti.

KBORU, EKOS, EGEPO… Güncel Önemli Hisse Haberleri – 28 Aralık

KBORU, EKOS, EGEPO… Güncel Önemli Hisse Haberleri – 28 Aralık

İzmir Demir Çelik (IZMDC), 2024 yılının ilk çeyreğinde “çelikhane yatırımının devreye alınacağını” duyurdu.

Akfen Yenilenebilir Enerji hissesi AKFYE de; Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın 13,75 TL fiyattan 2 milyon lot, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın ile Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın da aynı fiyattan 13.089.485’şer lot hisse satışı yaptı.

TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Sani Şener, 25 bin lot TAVHL hissesi aldı. Alım ortalaması 102,7 TL olarak açıklandı.

Sarkuysan Elektrolit Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamit Mücellit 5 bin lot SARKY hissesi aldığını açıkladı.

Gentaş Genel Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kahraman; 7,37-7,40 TL fiyat aralığından 50 bin lot GENTS hissesi aldığını duyurdu.

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık Turizm Eğitim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıoğlu, 58,75-58,90 TL fiyat aralığından 10 bin 500 lot LKMNH hisse alımı yaptığını açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda SKBNK hissesi satan Desmer Güvenlik; 4,60 TL fiyattan 108 bin lot alım yaptığını duyurdu.

KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz