TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1994 %0,01
EUR 35,0425 %0,13
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9118 %0,04
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Reeder Kimin? Sahibi Kimdir?

Reeder Kimin? Sahibi Kimdir?

Reeder kimin? Reeder hangi ülkenin malı? Reeder şirketi sahibi kimdir? Reeder ile ilgili yatırımcıların şirket hakkında bilmesi gereken önemli detayların tamamı.

Güncelleme: 17:37 - 14.11.2023
Reeder Kimin? Sahibi Kimdir?

Son halka arzlardan birisi olan Reeder Teknoloji, “Reeder kimin?” ve “Reeder sahibi kimdir?” gibi sorularla da gündemdeki yerini koruyor. İki Türk kurucu ortağa sahip olan şirket, Samsun’da üretim yapmakta. Türk kökenli firma, birçok akıllı elektronik cihaz üretmekte ve yurtiçi ve yurtdışı piyasasında Türkiye’yi temsil etmekte.

Reeder Kimin?

Reeder firmasının sahibi Uygar Saral’dır ve Sezen Sungur Saral’dır. Uygar Saral, Samsunlu bir iş insanı olup, Reeder markasının yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Reeder kimin sorusunu soran birçok kişi de, şirketin 2 ortaklı olduğunu bilmemekte.

Reeder Kurucu Ortağı Uygar Saral Kimdir?

Uygar Saral, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunudur. Başarılı bir kariyere sahip olan Saral, şirketin diğer kurucu ortağı olan Sezen Sungur Saral ile evlidir. Türkiye ve yurtdışında edindiği iş tecrübesi sonrasında Reeder’ı kurmuş ve şirketin başarılı bir şekilde büyümesine öncülük etmiştir. Ayrıca Saral, Türkiye’nin 40 yaş altı en başarılı yöneticilerinden biri olarak tanınır. Reeder teknoloji kimin? sorusuna verilecek bir diğer yanıt ise, Sezen Sungur Saral’dır.

Reeder Kurucu Ortağı Sezen Sungur Saral Kimdir?

Sezen Sungur Saral, bir diğer Reeder kurucusu yani ortağıdır. Şirketin stratejik kararlarında önemli bir rol oynamakta ve Reeder’ın gelişimine katkı sağlamıştır. Ayrıca Sezen Sungur Saral, gösterdiği üstün başarı neticesinde 2019 Türkiye Kadın Girişimcisi seçilmiştir.

Reeder Hangi Şehirde Üretiliyor?

Yerli ve milli markamız olan Reeder, yine Türkiye’de Samsun’daki fabrikasında üretim yapmakta. Akıllı e-kitap okuyucu üretimi ile yola başlayan Reeder, günümüzde fabrika bünyesinde;

  • Akıllı Telefon
  • Tablet
  • Bilgisayar
  • Giyilebilir Teknoloji Cihazları
  • Ses ve Video Ekipmanları
  • Bilgi İşlem Cihaz ve Ekipmanları
  • Ses ve Görüntü Kayıt Cihazları
  • E-Kitap Okuyucu,
  • Diğer Elektronik Aletler

Reeder Hangi Ülkenin Malı?

Reeder Türk malıdır. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de üretilmekte.Türkiye’nin ilk 500 teknoloji şirketi arasında 88. seçilen Reeder, aynı zamanda halka arz olmasından bu yana yoğun ilgi görmekte.

Reeder Ne İş Yapıyor?

Reeder Teknoloji, 2009 yılında e-kitap okuyucu cihazlarıyla teknoloji pazarına adım atmış bir şirkettir. Bu şirket geniş bir teknoloji ürün yelpazesi sunmakta. Bu ürünler arasında çeşitli elektrik, elektronik ve mekanik sistemler bulunmakta.

31 Mart 2023 tarihi itibarıyla Reeder Teknoloji’nin toplam 764 çalışanı bulunmakta. Bunların 362’si mavi yaka, 402’si ise beyaz yaka çalışanlardır.

Reeder Hissesi Hakkında Genel Bilgi

9,30 TL’den halka arz olan hisse, REEDR kodu ile işlem görmekte. 2 milyar TL büyüklüğüne sahip olan bu arz, rekor katılım ile tamamlanmıştı. Halka arz gelirlerinin bir kısmını yatırım için yeniden kullanan firma, yüzde 25,26 oranında halka açık. Ayrıca şu Anda dolaşımda 215 milyon adet lotu bulunmakta.

 

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz