TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Yapı Kredi 650 Milyon Dolar Eurobond İhracı Gerçekleştirdi

Yapı Kredi 650 Milyon Dolar Eurobond İhracı Gerçekleştirdi

Yapı ve Kredi Bankası, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden 650 milyon dolar nominal değerli sermaye benzeri tahvil ihracına ilişkin bilgi paylaştı.

Yayınlanma:
Yapı Kredi 650 Milyon Dolar Eurobond İhracı Gerçekleştirdi

Yapı ve Kredi Bankası, finans sektöründeki etkinliğini bir adım öteye taşıyor. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurulan bilgilere göre, banka 10 yıl vadeli, 650 milyon dolar nominal değerli eurobond ihracı gerçekleştiriyor.

İhracın nihai getirisi yüzde 9,25 olarak belirlendi. Sabit faizli, yılda iki kez faiz ödemeli olan ve 17 Ocak 2034’te itfa edilecek olan bu sermaye benzeri tahvil, 17 Ocak 2029’da erken itfaya da olanak tanıyor.

yapi-kredi-650-milyon-dolar-eurobond-ihraci-gerceklestirdi

Yapı Kredi ihracının getirisi yüzde 9,25!

Bankanın paylaştığı bilgilere göre, Sermaye Piyasalar Kurulu’nun (SPK) onayının ardından 17 Ocak 2024 tarihinde tamamlanması planlanan bu ihracın, Yapı Kredi’nin güçlü finansal performansına ve gelecekteki projelerine destek sağlaması bekleniyor.

YKBNK hisseleri ise bu haberin ardından TSİ 10.55 itibarıyla yüzde 0,8 artarak 22,62 liradan işlem gördü. Yatırımcılara yıllık yüzde 143,38 oranında kazanç sağlayan bu değer artışı, Yapı Kredi’nin güvenilir yatırım fırsatları sunma vizyonunu bir kez daha vurguluyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz