TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri YEO Teknoloji 5.53 Milyon Dolarlık GES Projesini Hayata Geçiriyor

YEO Teknoloji 5.53 Milyon Dolarlık GES Projesini Hayata Geçiriyor

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş., Azerbaycan'dan Kazakistan'a ve Gürcistan'a kadar birçok ülkede aldığı projelerle adından söz ettiriyor.

Yayınlanma:
YEO Teknoloji 5.53 Milyon Dolarlık GES Projesini Hayata Geçiriyor

Türk enerji şirketi YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş., Azerbaycan’dan Kazakistan’a ve Gürcistan’a kadar birçok ülkede aldığı projelerle dikkat çekiyor.

Şirketten yapılan açıklamada, daha önce güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu yapılan bir müşteri ile aynı projenin 2. etap projesi için anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

yeo-teknoloji-5-53-milyon-dolarlik-ges-projesini-hayata-geciriyor

YEOTK hisseleri yüzde 3’e yakın artış gösterdi

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden paylaşılan bildirimde, imzalanan sözleşmenin toplam tutarının katma değer vergisi (KDV) hariç 5.530.000 dolar olduğu belirtildi.

3 Ocak 2024 tarihinde anlaşılan projenin bu yıl içinde devreye alınması planlanıyor.

Şirketin borsada YEOTK koduyla işlem gören hisseleri, yatırımcısına yıllık yüzde 170’in üzerinde kazanç sağlamıştır. 2023’ün son işlem gününü negatif bölgede kapatsa da yeni yıla yükselişle başlamış, haftalık bazda yüzde 17 kazanç elde etmiştir.

Bugün de pozitif bölgede yer alarak TSİ 11.46 itibarıyla yüzde 3’e yakın artışla 183,5 TL’den işlem görmektedir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz