TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri 1000 Yatırımlar Holding Halka Arz Oluyor! Hisse Fiyatı Kaç TL Olacak?

1000 Yatırımlar Holding Halka Arz Oluyor! Hisse Fiyatı Kaç TL Olacak?

1000 Yatırımlar Holding halka arz sürecini 14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirecek. Halka arz sürecinde hisse senedi başına 125 TL fiyatla talep toplanacak.

Güncelleme: 11:12 - 11.11.2023
1000 Yatırımlar Holding Halka Arz Oluyor! Hisse Fiyatı Kaç TL Olacak?

EC Yatırımlar Holding bünyesinde bulunan 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. halka arz olmaya hazırlanıyor! 2022 yılında kurulan holdingin büyümesini sürdürme amacıyla sadece kuruluşundan 1 yıl sonra halka arz onayını alması yatırımcıların dikkatini çekti.

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. önderliğinde yürütülen halk arz işlemi sonrasında şirketin 40 milyon TL olan çıkarılmış sermaye değeri toplamda 47 milyon TL olarak işlem görmeye başlayacak. Haris Pojata, Üsame Erdoğan, Hüseyin Ardan Küçük, Kadir Can Abdik ve Mustafa Saim Birpınar ortaklığıyla oluşturulan 1000 Holding Enver Çevik öncülüğünde ortaklarına ait 2.5 Milyon TL değerindeki payları da halka arz edecek. Şirketin ortaklarına ait payların da katılmasıyla toplam halka arz tutarının 9.5 milyon TL olarak hesaplanması bekleniyor. Halka arz sürecinin ardından 1000 Yatırımlar Holding’in halka açıklık oranı %20,21 olarak güncellenecek.

1000 Yatırımlar Holding Şirketi Hakkında Önemli Biligler

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., 2022 yılında ulaşım, yazılım ve enerji sektörlerinde aktif olarak faaliyetlerini yürütüyor. Şirketi bünyesinde 500’den fazla istihdam sağlamasıyla geleceğin sektörlerine olan yatırımlarıyla değişen dünyaya yenilikçi çözümler üretme vizyonuyla hizmet veriyor.

1000 Yatırımlar bünyesinde; Altay Enerji, Algoritma, BinBin, Q Charge, ve Go Sharing şirketlerini barındırıyor. Bünyesindeki farklı sektörlerdeki şirketleriyle birlikte Türkiye pazarının yanı sıra küresel pazarda da aktif olarak ana faaliyet alanlarında yer almakta.

1000 Yatırımlar Holding Halka Arz Hisse Fiyatı

1001 Holding halka arz hisse senedi fiyatı pay başına 125 TL olarak fiyatlandı.

1000 Yatırımlar Holding Halka Arz Tarihi

1000 Yatırımlar Holding A.Ş halka arz tarihini 14-15 Kasım 2023 olarak belirledi. Halka arzla birlikte yatırımcıların katılımıyla elde edilecek fonların kullanımı; şirketin yatırımlarının sürdürülmesinde, hizmet kapsamının gelişmesi ve alternatif sektörlere giriş gibi alanlarda kullanılacak.

1000 Yatırımlar Holding Kaç Lot Verecek?

1000 Yatırımlar Holding halka arzda toplamda 9.500.000 lot verecek. Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da “BINHO” koduyla işlemler başlayacak.

1000 Yatırımlar Holding Genel Müdürü Kadir Can Abdik Halka Arz Sürecini Yorumladı

1000 Yatırımlar Holding Genel Müdürü Kadir Can Abdik halka arz süreciyle ilgili olarak açıklamasında:

“Farklı sektörlerde yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlere odaklanarak, daha yaşanabilir şehirler ve sürdürülebilir bir gelecek vizyonuyla adımlar atıyoruz. Sürdürülebilirliğin yarının anahtarı olduğunu biliyoruz. Global bir Türk markası olarak, sektörü şekillendiren, yenilikçi teknolojiler üreten ve çevre dostu enerji çözümleri sunan bir marka olma hedefiyle üretmeye devam ediyoruz. Yatırımcılarımızla birlikte büyüme hedefimiz doğrultusunda şirketimizi halka açma kararı aldık. Yatırımcılarımızın katkısıyla, sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda yürüttüğümüz projelerimizin anlamı daha da güçlenecek”

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz