TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1930 %-0,11
EUR 34,7877 %0,17
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2601 %0,07
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Ak Yatırım Müşterileri SASA Hisse Senedine Yoğun İlgi Gösterdi

Ak Yatırım Müşterileri SASA Hisse Senedine Yoğun İlgi Gösterdi

BIST 100 endeksi, 29 Ocak-2 Şubat haftasında rekor seviyelere ulaşarak yatırımcılara yüzde 4'e yakın kazanç sağladı. AK Yatırım müşterilerinin tercih ettiği hisseler arasında öne çıkan Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA), 5.814.866 lot net alışla dikkat çekti.

Yayınlanma:
Ak Yatırım Müşterileri SASA Hisse Senedine Yoğun İlgi Gösterdi

BIST 100 endeksi, 29 Ocak-2 Şubat haftasında gösterdiği etkileyici performansla rekor seviyelere ulaştı, yatırımcılara yaklaşık yüzde 4’lük bir kazanç sunarak yeşil mumları yakmış oldu. Bu dönemde, aracı kurum AK Yatırım müşterilerinin tercih ettiği hisseler arasında öne çıkan isim, Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA) oldu.

AK Yatırım müşterileri, bu hafta SASA hissesinden 5.814.866 lot net alış yaparak, Türk Lirası karşılığıyla 225 milyon 142 bin 558 TL’lik bir yatırım gerçekleştirdi. Ancak, SASA hissesi haftalık bazda yüzde 1’in üzerinde değer kaybederek dikkat çekti. Yılın genelindeki kaybı ise yüzde 20’ye yaklaştı ve hisse, haftayı 37,64 TL seviyesinden kapattı.

ak-yatirim-musterileri-sasa-hisse-senedine-yogun-ilgi-gosterdi

SASA hisselerinden 5.8 milyon adet alım yapıldı

Diğer taraftan, AK Yatırım müşterileri Türkiye Garanti Bankası A.Ş. (GARAN) ve İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (INFO) hisselerinde satışlar gerçekleştirdi. GARAN hisseleri haftalık bazda yüzde 1,19’luk bir kazanç sağlarken, yıllık kazancı yüzde 200’ü geçti ve haftanın en yüksek seviyesi 65,85 TL’ye ulaştı.

INFO hisseleri ise haftalık bazda yüzde 7’ye yakın artış gösterdi ve haftayı 14,56 TL seviyesinden tamamladı. Yatırımcılar, Borsa İstanbul’daki bu dinamikleri dikkatle takip ediyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz