TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa Aralık Vadeli Endeks Kontratı Yatay Seyir İle İşlem Görüyor

Aralık Vadeli Endeks Kontratı Yatay Seyir İle İşlem Görüyor

Bugün açılış seansında Aralık vadeli endeks kontratı, önceki normal seans kapanışının hemen altında 7.949,25 seviyesinden işlem gördü. Önceki gün dalgalı bir seyir izleyen endeks kontratı, normal seansı önceki kapanışının yüzde 0,7 altında 7.950,00 puandan tamamlamıştı.

Yayınlanma:
Aralık Vadeli Endeks Kontratı Yatay Seyir İle İşlem Görüyor

Bugün açılış seansında Aralık vadeli endeks kontratı, önceki normal seans kapanışının hemen altında 7.949,25 seviyesinden işlem gördü.

Önceki gün dalgalı bir seyir izleyen endeks kontratı, normal seansı önceki kapanışının yüzde 0,7 altında 7.950,00 puandan tamamlamıştı.

Noel tatili dönüşü piyasalarda düşük işlem hacmi dikkat çekerken, küresel piyasalardaki ABD Merkez Bankası’nın faiz indirimine ilişkin beklentilerin varlık fiyatları üzerindeki etkisi izlenmeye devam ediyor.

aralik-vadeli-endeks-kontrati-yatay-seyir-ile-islem-goruyor

Aralık vadeli endeks kontratı yüzde 0,7 düşüş gördü

Bugün yurt içinde açıklanacak ekonomik güven endeksi ve haftalık para ve banka istatistikleri takip edilecek veriler arasında bulunuyor.

Yurt dışında ise ABD’de toptan eşya stokları ile haftalık işsizlik maaşı başvurularının piyasalar üzerindeki etkisi değerlendiriliyor.

Teknik açıdan incelendiğinde, endeks kontratında 7.900 ve 7.800 puanın destek, 8.000 ve 8.200 seviyelerinin direnç konumunda olduğu belirtiliyor.

Analistler, Noel tatili sonrasında düşük likidite nedeniyle dalgalı bir seyir izleyen endeks kontratının, özellikle Fed’in faiz indirimleri beklentileri ve küresel ekonomik görünüme ilişkin gelişmeler doğrultusunda hareket edebileceğini ifade ediyorlar.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz