TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2017 %0,01
EUR 35,0594 %0,19
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9224 %0,08
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri EUPWR İhale Kazandı, KNFRT Wunder Fresh Markasını Duyurdu

EUPWR İhale Kazandı, KNFRT Wunder Fresh Markasını Duyurdu

Payları BİST de işlem gören şirketler, büyümek için çalışmalarını devam ettiriyor. EUPWR ihale kazandı, KNFRT Wunder Fresh markasını duyurdu; işte detaylar…

Yayınlanma:
EUPWR İhale Kazandı, KNFRT Wunder Fresh Markasını Duyurdu

Borsa İstanbul 100 Endeksinin 7 bin puan üzerinde tutunarak düzeltmesini tamamlamaya gayret ettiği günlerde, pek çok şirket yaptığı atılımlarla bu süreci de “büyüyerek geçmeye” çalışıyor. Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş tarafından bugün KAP’a yapılan bildirimle dev ihalenin kazanıldığı duyuruldu. Ayrıca Konfrut Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamayla da Wunder Fresh isimli yeni marka oluşturulduğunun müjdesi yatırımcılara verildi; birlikte detaylara göz atalım.

EUPWR İhale Kazandı – 28 Aralık

Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş, seans içerisinde gönderdiği KAP bildirimi ile; 241.622.240 TL’lik ihaleyi kazandığını açıkladı. Daha önce söz konusu ihaleye katılma ve 1. olarak tamamlama duyurusunun yapıldığını hatırlatan şirket; Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. İhale Komisyonu tarafından ihale sonucunun kesinlik kazandığının firmaya bildirildiğini ifade etti.

20 Aralık’ta gerçekleşen ihalede en avantajlı teklifi veren Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş, ihale kapsamında yapılacak işlerin hangi zaman aralığında tamamlanacağına yönelik ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

EUPWR İhale Kazandı – 28 Aralık

EUPWR İhale Kazandı – 28 Aralık

KNFRT Wunder Fresh Markasını Duyurdu – 28 Aralık

Konfrut Gıda Sanayi Ticaret A.Ş de KAP’a yaptığı bildirimde, yeni oluşturduğu marka hakkında yatırımcılarını bilgilendirdi. Taze meyve sebze ticareti alanında faaliyet göstermek adına Wunder Fresh isimli yeni markanın oluşturulduğunu ve tescil işlemlerinin bugün itibariyle onanmasını beklediklerini ifade eden şirket yönetimi, pazar çeşitlendirmesine devam edeceklerini de deklare etti.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

KNFRT Hisse Ne Durumda?

Konfrut Gıda hissesi KNFRT bugün (28 Aralık Perşembe) itibariyle seans içerisinde 17,7 TL seviyesinden işlem görmekte. Son 5 iş gününde toparlanan hissenin son 1 ayda yatırımcısına yüzde 30’a yakın kayıp yaşattığını söyleyebiliriz. Son 6 aylık zaman diliminde yüzde 8 seviyesinde prim yapan hisse, son 1 yılda ise yüzde 22 civarında artış göstermiştir.

EUPWR Hisse Ne Durumda?

Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri hissesi EUPWR bugün (28 Aralık Perşembe) itibariyle seans içerisinde 155 TL civarından işlem görmekte. Son 5 günde yüzde 5 dolayında kayıp yaşayan hissenin son 1 aydaki düşüş oranı ise yüzde 10’a yakın.

Geride bıraktığımız 6 aylık süreçte yüzde 70’e yakın primlenen hissenin, halka arz edildiği Nisan ayından bu yana ki artışı ise yüzde 246 seviyesini bulmuş durumda.

KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz