TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Aselsan (ASELS) Nakit Temettü Ödemesi Gerçekleştiriyor

Aselsan (ASELS) Nakit Temettü Ödemesi Gerçekleştiriyor

Aselsan, hissedarlarına yarın nakit temettü ödemesi gerçekleştiriyor. Temettü verimi yüzde 0,30 olarak planlanan ASELS için hisse başına net temettü 0,0789472 TL oluyor.

Yayınlanma:
Aselsan (ASELS) Nakit Temettü Ödemesi Gerçekleştiriyor

Türkiye’nin önde gelen savunma şirketlerinden Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ASELS), hissedarlarına temettü ödemesi yapma kararı aldı.

Bu yılın Mart ayında yüzde 100 bedelsiz sermaye artırımı ve temettü kararı alan şirket, yatırımcılarına yarın nakit temettü ödemesi gerçekleştiriyor.

aselsan-asels-nakit-temettu-odemesi-gerceklestiriyor

ASELS hisse sahiplerine temettü ödüyor

Temettü verimi yüzde 0,30 olarak planlanan ASELS için hisse başına net temettü 0,0789472 TL olarak uygulanıyor. Bugünün seans kapanışı itibariyle şirketin hisse senedine sahip olanlar temettü almak için hak sahibi oluyor.

Aselsan, Orta Doğu’daki savaş gündeminden etkilenmeyen ve BIST 100 endeksinin düşüşünden pozitif ayrışan performansıyla dikkat çekiyor.

aselsan-asels-nakit-temettu-odemesi-gerceklestiriyor

Aselsan hedef fiyatı 51 TL olarak açıklandı

Yıllık yüzde 123, aylık yüzde 10’luk yükseliş gösteren ASELS, 3. Çeyrek 2023 bilançosuyla olumlu bir tablo çizdi. Bilanço sonrasında aracı kurumlar, ASELS için en düşük 12 aylık hedef fiyatı 51 TL olarak belirledi.

Şirketin hisseleri gün içinde yüzde 1’in altındaki bir düşüş yaşadı ve TSİ 15.32 itibariyle 44,42 liradan işlem gördü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz