TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1994 %0,01
EUR 35,0425 %0,13
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9118 %0,04
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Birleşim Mühendislik Acıbadem Sağlık Hizmetleri İle Büyük Anlaşma İmzaladı

Birleşim Mühendislik Acıbadem Sağlık Hizmetleri İle Büyük Anlaşma İmzaladı

Borsaya 2021'de katılan Birleşim Mühendislik, Acıbadem Sağlık Hizmetleri ile stratejik bir anlaşma imzaladı.

Yayınlanma:
Birleşim Mühendislik Acıbadem Sağlık Hizmetleri İle Büyük Anlaşma İmzaladı

Borsaya 2021 yılında katılan Birleşim Mühendislik Isıtma Soğutma Havalandırma Sanayi ve Ticaret A.Ş., cirosunu ve karlılığını olumlu yönde etkileyecek bir anlaşma duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamada, şirketin Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. ile bir anlaşma imzaladığı belirtildi.

Bu anlaşmanın Acıbadem Kartal Hastanesi projesinin 2. faz mekanik tesisat işlerini kapsadığı ifade edildi.

birlesim-muhendislik-acibadem-saglik-hizmetleri-ile-buyuk-anlasma-imzaladi

Birleşim Mühendislik 1 yılda yüzde 233,85 kazandırdı

Anlaşmanın KDV dahil toplam bedelinin 141 milyon 908 bin 988 TL olduğu, şirketin imzaladığı sözleşmenin ilk faz ile birlikte KDV dahil 219 milyon 908 bin 988 TL olduğu açıklandı. Anlaşma için iş süresinin 6 ay olarak planlandığı belirtildi.

Şirketin borsada işlem gören (BRLSM) kodlu hisseleri, bugün 30,54 TL’den açılış yaptı. Hisseler, 29,72 TL’ye kadar geriledikten sonra tekrar yükselişe geçerek 30,08 TL’den işlem gördü.

BRLSM hisseleri yıllık bazda yüzde 233,85 oranında kazandırırken, aylık bazda yaklaşık yüzde 14 oranında kaybettirdi. Günlük kazancı ise yüzde 3’ü aştı. Geçen yıl en yüksek 44,84 TL seviyesine ulaşan hisseler, kapanışı 23,4 TL’den yapmıştı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz