TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri BIST 100 Rekor Kırdı Tofaş Hedef Fiyatı Güncellendi

BIST 100 Rekor Kırdı Tofaş Hedef Fiyatı Güncellendi

Bugün BIST 100 endeksi yeni bir rekor kırarken, Vakıf Yatırım ve İntegral Yatırım Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş'nin (TOASO) hisseleri için hedef fiyatlarını güncelledi.

Yayınlanma:
BIST 100 Rekor Kırdı Tofaş Hedef Fiyatı Güncellendi

Borsa İstanbul’da güne yükselişle başlayan BIST 100 endeksi, bugün açılışı 9000,65 puandan gerçekleştirdi. Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen BIST 100 endeksi, kazanç trendini sürdürürken, Vakıf Yatırım günlük bülteninde BIST 100’ün değerlendirmesi yanı sıra Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş’nin (TOASO) hisseleri için hedef fiyat güncellemesi yapıldı.

Bugünkü bültenle birlikte, BIST 100 endeksinin Türk lirası bazında rekorlarını tazelediği vurgulandı. Dün ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından satışlar yaşandığı ve endeksin günü yüzde 1,97 değer kaybıyla 8994 puandan kapattığı belirtildi. Ayrıca işlem hacminin, 151 milyar TL ile son dönemlerin en yüksek seviyesine ulaştığına dikkat çekildi.

bist-100-rekor-kirdi-tofas-hedef-fiyati-guncellendi

TOASO hissesinin hedef fiyatı 443 TL’ye güncellendi

Bültenin şirket haberleri bölümünde ise Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş’nin TOASO kodlu hisselerine odaklanıldı. Tofaş’ın Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıkladığı 2023 yılı sonuçları ve 2024 yılı beklentilerinin ardından Vakıf Yatırım tarafından bir değerlendirme yapıldı.

Vakıf Yatırım’ın değerlendirmesine göre, Tofaş 2023 yılını yıllık yüzde 60,9 artışla toplam 15,1 milyar TL net kar ile tamamladı. Geçen yıl şirketin toplam satış gelirlerinin yıllık yüzde 2,9 artışla 127,6 milyar TL’ye ulaştığı aktarıldı. Ayrıca 2023 yıl sonu itibariyle şirketin net nakit pozisyonunun 13,03 milyar TL seviyesinde olduğu belirtildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz