TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Hidropar Savunma Sanayi Anlaşmasıyla Yatırımcıları Heyecanlandırıyor

Hidropar Savunma Sanayi Anlaşmasıyla Yatırımcıları Heyecanlandırıyor

Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi Sanayi ve Ticaret A.Ş., ülkenin önde gelen savunma sanayi firmasıyla denizcilik sisteminin yerlileştirilmesi amacıyla önemli bir anlaşma imzaladı.

Yayınlanma:
Hidropar Savunma Sanayi Anlaşmasıyla Yatırımcıları Heyecanlandırıyor

Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi Sanayi ve Ticaret A.Ş., imalat sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak ortaklık faaliyetlerini güçlendirecek önemli bir iş ilişkisine imza attı.

Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, ülkenin önde gelen savunma sanayi firması ile denizcilik sisteminin yerlileştirilmesi amacıyla önemli bir anlaşma yaptığını duyurdu. İsmi açıklanmayan bu şirketle, 2 milyon 500 bin euro muhammen bedel üzerinden prensipte anlaşmaya varıldığı belirtildi.

hidropar-savunma-sanayi-anlasmasiyla-yatirimcilari-heyecanlandiriyor

HKTM hisseleri yüzde 2,71 artış gösterdi

Ayrıca, ilk prototipin geliştirilmesine yönelik olarak 860 bin euro tutarındaki ilk sipariş sözleşmesinin imzalandığı ifade edildi. Şirket yetkilileri, ilgili prototip geliştirme çalışmalarının bu yıl başlayarak 2025 yılı sonunda tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Hidropar’ın HKTM kodlu hisseleri, geçmiş yıllarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. 2022 yılında 11 TL’den işlem görmeye başlayan hisseler, geçen yılın en yüksek seviyesi olan 96,8 TL’yi gördükten sonra 51,2 TL’den kapanış yapmıştı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz