TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2365 %-0,01
EUR 34,6652 %0,16
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2855 %0,28
Logo
Anasayfa Kripto Para Bitcoin Yeni Boğa Döngüsünde Zirveye Yöneliyor

Bitcoin Yeni Boğa Döngüsünde Zirveye Yöneliyor

Bitcoin'in son rallisiyle birlikte 52.000 doları aşması, yeni bir boğa döngüsüne giriş beklentilerini artırıyor. CryptoQuant CEO'su Ki Young Ju'nun değerlendirmeleri, BTC'nin zirveye ulaşma yolunda önünde uzun bir yol olduğunu gösteriyor.

Yayınlanma:
Bitcoin Yeni Boğa Döngüsünde Zirveye Yöneliyor

Son haftalarda Bitcoin, 52.000 doların üzerine çıkarak Kasım 2021’den bu yana en yüksek seviyesini test etti. Yatırımcılar yeni bir boğa döngüsüne girmenin beklentilerini artırırken, CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, Bitcoin’in zirveye ulaşma sürecinin henüz başında olduğunu belirtiyor.

bitcoin-yeni-boga-dongusunde-zirveye-yoneliyor

Yatırımcılar Bitcoin beklentilerini artırdı

Ki Young Ju, tipik olarak yatırımcıların fiyat döngüsünün zirvesine yaklaşırken Bitcoin rezervlerini daha aktif bir şekilde hareket ettirdiğini, ancak bugünün durumunun bu coşkudan uzak olduğunu ifade ediyor. Ancak, göstergeler, tüm zamanların en yüksek seviyesinin sadece birkaç ay uzakta olabileceğini öne sürüyor.

BTC arzının yüzde 63’ü altı aydan uzun süredir hareket etmedi. Bu, Bitcoin için devam eden bir dağıtım aşamasına işaret edebilir. Ki Young Ju, geçmiş döngülerde benzer ölçümlerin zirveye yakın yüzde 5-15 aralığında olduğunu hatırlatıyor. Bitcoin’in son altı aydır hareketsiz kalan rezerv oranı, fiyat döngüsünün mevcut aşamasını belirlemek için önemli bir ölçü olarak kullanılıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz