TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2057 %-0,11
EUR 34,6354 %-0,10
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2551 %-0,10
Logo
Anasayfa Kripto Para Bitcoin Yeni Rekorlara Yükselirken Diğer Kriptolar Hareketleniyor

Bitcoin Yeni Rekorlara Yükselirken Diğer Kriptolar Hareketleniyor

Bitcoin, 71.200 dolar seviyelerine yükselerek tarihi zirvesini yenilerken, Ethereum da 4.000 dolar seviyesine yaklaşıyor.

Yayınlanma:
Bitcoin Yeni Rekorlara Yükselirken Diğer Kriptolar Hareketleniyor

Bitcoin, bu yılın başından beri hızlı bir ralli göstererek yeni rekor seviyelere ulaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 69.000 doları aşarak tarihi zirvesini kıran en büyük kripto para birimi, yeni haftaya da yükselişle başladı ve 70.000 dolar barajını aşmayı başardı.

Şu anda, kripto para birimi 71.200 dolar seviyesinden işlem görüyor ve bu, Kasım 2021’den bu yana ilk kez yaşanan yeni bir tarihi zirve. ABD’de bu yılın ilk ayında işleme açılan spot Bitcoin ETF’lerine olan yoğun ilgi, kripto para birimindeki rallinin arkasındaki itici güçlerden biri olarak görülüyor.

bitcoin-yeni-rekorlara-yukselirken-diger-kriptolar-hareketleniyor

Ethereum 3960 dolar seviyesinde işlem görüyor

Diğer yandan, en değerli altcoin olan Ethereum da 4.000 dolar seviyesine yaklaşıyor. Ethereum, şu anda 3.960 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 2.65 trilyon dolara ulaşmış durumda.

Son 24 saatte, en çok yükselen altcoinler arasında GALA, FLOKI ve PYTH öne çıkıyor. Meme coin olan FLOKI yüzde 20 değer kazanırken, GALA ve PYTH’te sırasıyla yüzde 15 ve yüzde 12’lik bir artış yaşandı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz