TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2378 %0,00
EUR 34,7610 %0,37
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3764 %0,30
Logo
Anasayfa Kripto Para Yapay Zeka Kripto Paraları 2024 Yılında Parlıyor

Yapay Zeka Kripto Paraları 2024 Yılında Parlıyor

Yapay zeka (AI) coinleri, son 24 saatte yüzde 7,8'lik bir artışla 20 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşarak dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Yapay Zeka Kripto Paraları 2024 Yılında Parlıyor

Yapay zeka (AI) coinleri, son 24 saatte yüzde 7,8’lik bir artışla 20 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşarak dikkat çekiyor. Özellikle, girişimci Lark Davis’in sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamalar, yapay zeka tokenlerinin kripto para piyasasında 2024 yılında en yüksek getiriyi sağlayan varlıklar arasında yer aldığını vurguluyor. Bu, yatırımcılar için önemli bir haber niteliği taşıyor çünkü yapay zeka teknolojileri, gelecekte büyük potansiyel vaat ediyor.

yapay-zeka-kripto-paralari-2024-yilinda-parliyor

Yapay zeka coinleri bir günde yüzde 7,8 artış gösterdi

Önde gelen yapay zeka tokenleri arasında yer alan Worldcoin, Fetch.AI ve SingularityNET gibi projeler, son haftalarda belirgin bir şekilde yükselişe geçti. Bu durum, yapay zeka tabanlı kripto paraların piyasada giderek daha fazla kabul gördüğünün ve yatırımcıların ilgisini çektiğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Özellikle, Worldcoin gibi projeler, milyarlarca kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor ve bu da projenin potansiyelini artırıyor. Worldcoin’in WLD tokenı son dört haftada etkileyici bir boğa koşusu yaşayarak yüzde 222 oranında artış gösterdi. Bu gibi başarılar, yapay zeka kripto paralarının potansiyelini ve yatırımcıların bu alana olan güvenini gösteriyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz