TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2167 %-0,08
EUR 34,7047 %0,10
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3379 %0,12
Logo
Anasayfa Kripto Para Bitcoin Şubat 2024’te Yeni Bir Rekor Kırarak Yükselişini Sürdürüyor

Bitcoin Şubat 2024’te Yeni Bir Rekor Kırarak Yükselişini Sürdürüyor

Bitcoin (BTC), Şubat 2024'te 64 bin dolara kadar yükselerek uzun bir aradan sonra görülen fiyat seviyelerine ulaştı.

Yayınlanma:
Bitcoin Şubat 2024’te Yeni Bir Rekor Kırarak Yükselişini Sürdürüyor

Bitcoin (BTC), Şubat 2024 döneminde muazzam bir performans sergileyerek uzun bir aradan sonra görülmeyen fiyat seviyelerine ulaştı. Bu hafta 64 bin dolara kadar yükselen kripto varlık, son birkaç gündür 60 bin doların üzerindeki seyrini daha dar bir aralıkta sürdürüyor.

10 Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) henüz ulaşılmamış olmasına rağmen, piyasadaki boğalar BTC için yeni bir rekora imza attırdılar.

bitcoin-subat-2024te-yeni-bir-rekor-kirarak-yukselisini-surduruyor

Bitcoin’in rekor kapanışı yeni bir rekora işaret ediyor

Kripto analitik platformu Glassnode’un analistlerinden Checkmate, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, BTC’nin Şubat 2024 dönemi kapanışının yeni bir rekora işaret ettiğini belirtti.

Checkmate’in paylaşımında, “Şubat 2024, tarihteki en büyük aylık USD artışı olan 19.840 dolarlık bir Bitcoin mumunu temsil ediyor. Bu, Bitcoin piyasa değerine 390 milyar dolar ekledi ve olağanüstü bir artışı ifade ediyor” ifadelerine yer verdi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz