TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2127 %0,04
EUR 35,0532 %0,16
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9265 %0,09
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri BofA’nın EREGL Raporu Yatırımcıları Böldü

BofA’nın EREGL Raporu Yatırımcıları Böldü

Bank of America'nın Ereğli Demir ve Çelik (EREGL) için yayınladığı rapor, yatırımcılar arasında büyük tartışmalara yol açıyor.

Yayınlanma:
BofA’nın EREGL Raporu Yatırımcıları Böldü

Bank of America (BofA) tarafından Ereğli Demir ve Çelik (EREGL) için paylaşılan rapor, yatırımcılar arasında halen tartışma konusu olmaya devam ediyor. Şirketin açıkladığı son bilanço ile birlikte, EREGL hisseleri için çeşitli görüşler dile getirilmiş durumdadır.

bofanin-eregl-raporu-yatirimcilari-boldu

#image_title

EREGL BofA raporuna eleştiride bulundu

BofA, uzun bir süredir EREGL hisselerinin beklentilerin altında performans gösterdiğini belirterek oldukça olumsuz bir rapor yayınladı. Kurum, EREGL hisseleri için hedef fiyatını 19 TL’den 17 TL’ye düşürdü ve tavsiyesini “endeks altı getiri” olarak güncelledi.

Ancak, Oyak Maden Metalurji Finansal Yönetim ve Mali İşler Grup Başkan Yardımcısı Mustafa Serdar Başoğlu, Bloomberg’e yazılı bir açıklama yaparak BofA’nın raporunu eleştirdi. Başoğlu, raporu hazırlayan kişinin son 2 yılda şirketin hiçbir yatırımcı sunumuna, konferansına veya analist brifingine katılmadığını vurguladı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz