TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1970 %-0,01
EUR 34,9989 %-0,01
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9058 %0,04
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Pasifik Donanım ve Yazılım’dan Genişleme Atılımı Geldi

Pasifik Donanım ve Yazılım’dan Genişleme Atılımı Geldi

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş.'nin genişleme hamlesiyle ilgili son gelişmeler ve borsadaki yükselişi, Türkiye'nin teknoloji sektöründeki güçlü potansiyelini vurguluyor.

Yayınlanma:
Pasifik Donanım ve Yazılım’dan Genişleme Atılımı Geldi

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş., bu ay gerçekleştirdiği halka arzla borsanın öne çıkan şirketlerinden biri haline geldi. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı son bildirimde, bağlı ortaklığının üretim kapasitesini artırmaya yönelik önemli bir adım attığı açıklandı.

pasifik-donanim-ve-yazilimdan-genisleme-atilimi-geldi

PATEK kodlu hisse üretim kapasitesini artırıyor

PATEK koduyla Borsa İstanbul’da işlem gören şirketin bildirimine göre, Türkiye’nin ilk insansız helikopteri Alpin’in geliştiricisi olan bağlı ortaklık TİTRA Teknoloji A.Ş., üretim kapasitesini 3 katına çıkarmak için önemli bir girişimde bulunmuş. Bu kapsamda, Ankara’nın Havacılık ve Uzay İhtisas Organize Sanayii Bölgesinde 6.221 metrekare kapalı alana sahip bir fabrika binası 5 yıllık süre için kiralanmış.

Yeni fabrikada, mevcut ürünlerin üretimi yanı sıra yeni ürünlerin geliştirme faaliyetlerinin hızlandırılması hedefleniyor. Şirketin genel müdürü Selman Dönmez, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, Pasifik Teknoloji’nin bilişim altyapıları ve siber güvenlik alanında faaliyet gösteren bir kadroya sahip olduğunu ve Titra Grubu’nun şirket bünyesine katılmasıyla birlikte 13 şirketin grup çatısı altında faaliyet gösterdiğini belirtti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz