TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Borusan Mannesmann Büyüme Stratejisiyle Yeni Kimliğe Büründü

Borusan Mannesmann Büyüme Stratejisiyle Yeni Kimliğe Büründü

Borusan Mannesmann'ın yılın üçüncü çeyreğinde gösterdiği büyük artışın ardından, şirket isim değişikliğine gitti. Borusan Boru adını alan şirket, ulusal ve uluslararası alanda güçlü marka kimliğiyle faaliyetlerine devam edecek. Geçen hafta prim yapan hisseleri, stratejik değişiklikle dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Borusan Mannesmann Büyüme Stratejisiyle Yeni Kimliğe Büründü

Borusan Mannesmann Boru Yatırım Holding A.Ş., yılın üçüncü çeyreğinde gösterdiği yüzde 400’ün üzerindeki artışın ardından radikal bir değişikliğe gitti. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklama ile isim değişikliğine gittiğini duyurdu. Borusan Mannesmann’ın yeni adı Borusan Boru oldu.

borusan-mannesmann-buyume-stratejisiyle-yeni-kimlige-burundu

Borusan Mannesmann yüzde 400 artış gösterdi

Borusan, şirketteki toplam yüzde 77’lik pay sahiplik oranını yüzde 100’e çıkardı ve Salzgitter Mannesmann GmbH ile yollarını ayırdı. Bu 25 yıllık ortaklığın son bulmasıyla birlikte, şirketin marka kimliği de yeniden şekillendirildi.

Yapılan açıklamada, “Bundan böyle şirketimiz Türkiye’de ‘Borusan Boru’, uluslararası arenada ise ‘Borusan Pipe’ markalarıyla faaliyetlerine devam edecektir” denildi.

BRSAN hisseleri kırmızı mumlarla boğuşuyor

Geçen hafta yıllık primi yüzde 1000’e yaklaşan Borusan Mannesmann (BRSAN) hisseleri, son günlerde kırmızı mumlarla boğuşanlar arasında yer aldı.

Bu önemli değişiklik, şirketin büyüme ve global faaliyetlerine odaklanma stratejisinin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz