TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1086 %-0,28
EUR 34,9367 %0,02
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,6075 %0,06
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri CVK Maden İşletmeleri Yeni Maden Cevheri Satış Anlaşması İmzaladı

CVK Maden İşletmeleri Yeni Maden Cevheri Satış Anlaşması İmzaladı

CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., yeni bir maden cevheri satış anlaşması duyurarak halka arz edilen şirketler arasında dikkat çekiyor. Bağlı ortaklık Hayri Ögelman Madencilik A.Ş., ismi açıklanmayan bir yurt dışındaki şirketle gerçekleştirdiği anlaşmayla 72.502.000,00 TL (2.497.500,00 USD) değerindeki maden cevheri satışını KAP üzerinden duyurdu.

Yayınlanma:
CVK Maden İşletmeleri Yeni Maden Cevheri Satış Anlaşması İmzaladı

CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., bu yıl halka arz olan şirketler arasında yer alarak açıkladığı yeni anlaşmalarla dikkat çekiyor. Şirket, dün duyurduğu 79.3 milyon TL’lik maden cevheri satış anlaşmasının ardından bugün yurt dışında bir şirketle daha anlaşma imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu.

Açıklamaya göre, şirketin bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik A.Ş., ismi belirtilmeyen yurt dışında yerleşik bir şirketle maden cevheri satışı konusunda anlaştı.

Söz konusu anlaşmanın değeri 72.502.000,00 TL (2.497.500,00 USD) olarak belirlendi.

cvk-maden-isletmeleri-yeni-maden-cevheri-satis-anlasmasi-imzaladi

CVK Maden İşletmeleri haftada yüzde 13 kaybettirdi

Hisse senetleri haftalık bazda yüzde 13’ten fazla kayıp yaşayan şirket, yeni anlaşma haberine olumlu tepki gösterse de günlük bazda yüzde 2’yi aşan bir değer kaybı yaşadı. Şirketin hisseleri, açıklamanın ardından saat 11.50 itibarıyla en yüksek 310 TL’yi gördükten sonra 298 TL’ye kadar geriledi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz