TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri CVK Maden Yurt Dışında Yeni Maden Cevheri Satış Anlaşması İmzaladı

CVK Maden Yurt Dışında Yeni Maden Cevheri Satış Anlaşması İmzaladı

Bu yıl halka arz olan CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., halka arz sonrasında önemli iş anlaşmalarına imza atmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
CVK Maden Yurt Dışında Yeni Maden Cevheri Satış Anlaşması İmzaladı

Bu yıl halka arz olan CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., son zamanlarda önemli iş anlaşmalarına imza atarak dikkat çekiyor.

Şirket, geçtiğimiz günlerde 79,3 milyonluk maden cevheri satış anlaşmasına imza atmış ve bağlı ortaklığı ile yurt dışında 2,5 milyon dolar değerinde bir anlaşma gerçekleştirdiğini duyurmuştu. Bugün ise yeni bir iş ilişkisini Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden paylaştı.

cvk-maden-yurt-disinda-yeni-maden-cevheri-satis-anlasmasi-imzaladi

CVK Maden satış anlaşması hisse fiyatını oynatmadı

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, CVK Maden, yurt dışında yerleşik bir şirketle maden cevheri satışı konusunda anlaşma sağladı.

İmzalanan sözleşmede toplam sipariş bedelinin yaklaşık 33 milyon TL’ye karşılık gelen 1.136.250 dolar olduğu belirtiliyor.

CVK Maden, halka arzının ardından yatırımcılarına parlak günler yaşatmış ancak son günlerde hisse fiyatlarındaki düşüşle dikkat çekmiştir.

Aylık bazda yüzde 20’ye yakın bir düşüş yaşayan hisseler, bugün de negatif bölgede yer alarak TSİ 12.26 itibarıyla 298 TL’den işlem görmektedir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz