TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1989 %-0,22
EUR 34,8984 %-0,22
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,7704 %-0,05
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri CVK Maden Yurt Dışındaki Şirketle Yeni İş Anlaşması Yaptı

CVK Maden Yurt Dışındaki Şirketle Yeni İş Anlaşması Yaptı

CVK Maden, yılın son aylarına girilirken yaşadığı hisse değerindeki artışla dikkat çekiyor. Nisan ayında gerçekleştirdiği halka arz sonrasında gösterdiği güçlü başlangıcın ardından yaşadığı düşüş trendini yeni bir iş anlaşmasıyla toparlamaya çalışıyor.

Yayınlanma:
CVK Maden Yurt Dışındaki Şirketle Yeni İş Anlaşması Yaptı

Borsa İstanbul’da hafif bir toparlanma gözlenirken, CVK Maden, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamayla Hayri Ögelman Madencilik bağlı ortaklığı aracılığıyla yurt dışındaki bir şirketle maden cevheri satışı anlaşması yaptığını duyurdu.

Siparişin toplam bedeli 51.659.000 TL ve 1.790.000 dolar olarak belirlendi. CVK Maden’in hisseleri bu haberin ardından yüzde 0,76 oranında yükselerek 365 lira seviyelerine ulaştı. Hisseler, Nisan ayındaki halka arzdan bu yana dalgalı bir seyir izledi ve şirketin yeni iş anlaşması, hisse performansına olumlu bir etki sağladı.

cvk-maden-yurt-disindaki-sirketle-yeni-is-anlasmasi-yapti

CVK Maden maden cevheri satış anlaşması yaptı

CVK Maden hisseleri son bir ay içinde yüzde 2,77 oranında değer kazandı. CVK Maden hisseleri, halka arzdan bu yana dalgalı bir seyir izlemesine rağmen, son dönemde gösterdiği toparlanma ile dikkat çekiyor.

Şirketin maden cevheri satışındaki yeni anlaşma, hisse senedi değerindeki bu olumlu yönlü hareketin bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Geçen haftaki kazançlarının ardından hisseler, şirketin genel performansı ve maden sektöründeki gelişmelerle yakından izlenmeye devam ediyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz