TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri ERCB ABD Sevkiyatını Tamamladı, 25 Milyon Doları Kasasına Koydu!

ERCB ABD Sevkiyatını Tamamladı, 25 Milyon Doları Kasasına Koydu!

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. ERCB, ABD merkezli müşterisine siparişlerini teslim ederek alacağı olan 25 milyon dolardan fazla meblağı tahsil etti.

Yayınlanma:
ERCB ABD Sevkiyatını Tamamladı, 25 Milyon Doları Kasasına Koydu!

Borsa İstanbul’un ilgi çeken hisselerinden biri konumunda bulunan ERCB, 22 Aralık ile sona eren haftayı diğer pek çok hisseye göre pozitif kapattı. Bunda, şirketin sağladığı olumlu haber akışı da hiç şüphesiz önemli rol oynuyor. Daha önce ABD’de yerleşik bir müşterisinden sipariş aldığını duyuran Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş, söz konusu siparişleri tamamlayarak tahsilatını gerçekleştirdiğini deklare etti. ERCB ABD sipariş sevkiyatını tamamlamasının ardından 25 milyon 370 bin 539 dolar gelir elde etti.

ERCB ABD Başta Olmak Üzere İhracatını Artırmayı Sürdürüyor

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş, bilançosundaki ihracat gelirlerini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda; “Expoxy kaplı gaz borusu” ihraç eden firma, özellikle Kuzey Amerika pazarında talep gören 24 metrelik devasa borular için ABD’li büyük bir enerji şirketi tarafından tercih edildi. 2 şirket arasındaki anlaşma kapsamında satışlarını tamamlayan ve sevkiyatını da başarıyla gerçekleştiren Erciyas Çelik Boru, tahsilatını da yaptığına dair dün (22 Aralık Cuma) KAP Bildirimi geçti.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

ERCB Elon Musk Söylentisi İle Gündeme Gelmişti!

Aralık ayını son derece hareketli geçiren ERCB payları, hatırlanacağı üzere bu ay başında Elon Musk söylentisi ile gündeme gelmiş ve sosyal medyada gündeme gelen iddialar sonrasında şirket payları günün tavan fiyatına yükselmişti. Akabinde şirketten yalanlama gelmiş ve söylentilerin asılsız olduğu deklare edilmişti. Gelen yalanlama sonrasında da ERCB gün içerisinde devre kesiciye girmişti.

ERCB ABD Sevkiyatını Tamamladı, 25 Milyon Doları Kasasına Koydu!

ERCB ABD Sevkiyatını Tamamladı, 25 Milyon Doları Kasasına Koydu!

ERCB Hisse Ne Durumda?

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş, üretimine ve ihracatına devam ederken, hissenin BİST’deki payları da pek çok hisseden bu süreçte olumlu ayrışmış durumda. BİST 100’ün düşüşte olduğu 22 Aralık Cuma gününü ERCB yüzde 3’e yakın artışla kapattı. Bunun yanı sıra; BİST 100’ün yüzde 5’den fazla düştüğü haftayı ERCB neredeyse yatay geçmeyi başardı. Son 1 ayda yüzde 9’dan fazla ve son 6 ayda da yüzde 17 dolayında artış kaydeden ERCB’nin 1 yıllık durumu ise yüzde 26 negatif oldu.

ERCB Ne Zamana Kadar Tedbirli İşlem Görecek?

BİST yönetimi tarafından alınan karar ile ERCB 21 Aralık seans başlangıcından; 19 Ocak 2024 seans sonuna kadar kredili işlem yasağına muhatap olacak.

ERCB KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz