TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri GESAN ve EUPWR İş Anlaşması KAP’larına Devam Ediyor

GESAN ve EUPWR İş Anlaşması KAP’larına Devam Ediyor

Grup şirketi konumunda olan Girişim Elektrik ve Europower Enerji yeni iş anlaşmaları imzalıyor. 20 Aralık Çarşamba günü GESAN ve EUPWR tarafından KAP’a bildirilen iş anlaşmaları dikkat çekici.

Yayınlanma:
GESAN ve EUPWR İş Anlaşması KAP’larına Devam Ediyor

Neredeyse her hafta birden fazla kez yeni iş ilişkisi kurduğuna ve yeni sipariş aldığına yönelik olarak KAP Bildirimleri gönderen Girişim Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş bugünü de (20 Aralık) boş geçmedi. GESAN, katıldığı ihalede takribi 13,4 milyon dolarlık teklif ile en uygun teklifi sunduğunu duyurdu. Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (EUPWR) ise gönderdiği KAP ile 241 milyon TL teklif verdiği ihalede 1. olduğunu duyurdu. GESAN ve EUPWR güncel iş anlaşmalarına birlikte göz atalım.

GESAN ve EUPWR İş Anlaşması KAP’larına Devam Ediyor – 20 Aralık

Girişim Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş; dün akşam seans kapanışının akabinde duyurduğu iş anlaşması için bugün sabah seans açılışından önce düzeltme geçti. Şirketin kamuoyuna deklare ettiği iş anlaşmasının detaylarına bakmak gerekirse:

Rönesans Enerji Üretim A.Ş.’nin iştirak kuruluşu olan Aşiyan Enerji Üretim A.Ş. tarafından açılan ihaleye katılan GESAN’ın vermiş olduğu 13 milyon 389 bin 765 dolarlık teklifin “en iyi teklif” olduğu belirtildi. Girişim Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş ile Aşiyan Enerji Üretim A.Ş. arasında sözleşme imzalanmak için çalışmalara başlandı.

GESAN EUPWR

GESAN EUPWR

Söz konusu ihalenin; Malatya, Sivas ve Çorum, illerinde bulunan RES (Rüzgâr Enerjisi Santrallerine) “Trafo Merkezi Yapımı İşi ve Elektrifikasyon İşleri” için gerçekleştirildiğine de açıklamada değinildi. GESAN hisse güncel olarak Borsa İstanbul’da 66 TL civarından işlem görmekte.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

EUPWR da 240 Milyonluk İhalede 1. Oldu!

Borsa İstanbul’un nispeten yeni aktörlerinden olan ve Girişim Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından halka arzı gerçekleştirilen Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. de bugün gönderdiği KAP Bildirimi ile katıldığı ihalede ilk sırayı aldığını duyurdu.

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye katılan Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri’nin verdiği 241 milyon 622 bin 240 TL’lik teklif, “en iyi teklif” konumunu alırken; sürecin ilerleyişine dair bilgilendirmenin yine KAP üzerinden paydaşlara ve kamuoyuna yapılacağı belirtildi. Halen Girişim Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş’nin hakim ortağı olduğu Eupower enerji hissesi EUPWR güncel olarak BİST de 167 TL civarından işlem görmekte.

GESAN KAPEUPWR KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz