TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Girişim Elektrik 4 Proje İçin Yeni İş Anlaşması İmzaladı

Girişim Elektrik 4 Proje İçin Yeni İş Anlaşması İmzaladı

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş., geçtiğimiz hafta 27 milyon liralık sözleşme haberi sonrasında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni bir iş anlaşması açıkladı.

Yayınlanma:
Girişim Elektrik 4 Proje İçin Yeni İş Anlaşması İmzaladı

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş., geçen hafta 27 milyon liralık sözleşme haberinin ardından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni bir iş anlaşması duyurusu yaptı.

Şirket, ülkenin farklı bölgelerinde gerçekleştirilecek olan 4 proje için Kalyon Yeka Res 3 Rüzgar Enerjisi Yatırımları A.Ş. ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Anlaşma, 154 KV enerji iletim hatları işlerini içeriyor ve toplam bedeli vergiler hariç 7.872.946 dolar olarak belirlendi.

girisim-elektrik-4-proje-icin-yeni-is-anlasmasi-imzaladi

GESAN hisselerinin yükseliş trendi sürüyor

Bu tutarın güncel döviz kuruyla TL karşılığının vergiler hariç 240.282.310 TL olduğu bildirildi. Girişim Elektrik’in milyon liralık sözleşmeleri ve sektördeki ilerleyişi, şirketin hisse performansını pozitif etkiliyor.

GESAN kodlu hisseler, haftanın ilk işlem gününde yüzde 3’lük artışla 81,15 TL’den işlem gördü.

A1 Capital’in portföy listesinde yer alması ve beklentileri karşılamasıyla GESAN hisselerinin yükseliş trendi devam ediyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz