TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2128 %-0,08
EUR 34,7043 %0,10
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3178 %0,07
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri Goodyear Hissesi GOODY Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Goodyear Hissesi GOODY Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

2023 yılını bitirirken Goodyear hissesi GOODY hedef fiyat 2024 tahminleri açıklanmaya devam ediyor. Aracı kurumlara göre GOODY 2024'te kaç lira olur, bakalım...

Yayınlanma:
Goodyear Hissesi GOODY Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

ABD merkezli araba lastiği üreticisi şirket Goodyear, bu alanda dünyanın en büyük şirketlerinden biridir. Goodyear’ın Türkiye şubesi ise 1961 yılında kurulmuştur. GOODY kodu ile borsada işlem gören şirket hakkında yatırımcıların en çok merak ettiği konulardan biri; GOODY 2024 yılında kaç TL olur, sorusunun cevabıdır. Bu konuda, aracı kurumların Goodyear hissesi GOODY hedef fiyat 2024 tahminleri ve tavsiyeleri yatırımcılara bir öngörü olması bakımından yardımcı olabilir. Biz de aracı kurumların GOODY hedef fiyat beklentilerini içeriğimizde derledik, buyurun detaylar…

Aracı Kurumların Goodyear Hissesi GOODY Hedef Fiyat 2024 Beklentileri

Araba lastikleri konusunda lider firmalardan biri olan Goodyear Lastikleri T.A.Ş hissesi GOODY; 2024 yılında nasıl bir grafik çizer, kaç TL olur, sorularına cevap niteliğinde olan görüşler yatırımcılar tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Aracı kurumların hedef fiyat tahminleri de bu bakımdan yatırımcılar tarafından merak edilmektedir. Söz konusu aracı kurumlardan Gedik Yatırım Goody hedef fiyat 2024 tahmini ve tavsiyesi aşağıda yer almaktadır.

Aracı Kurumların Goodyear Hissesi GOODY Hedef Fiyat 2024 Beklentileri

Aracı Kurumların Goodyear Hissesi GOODY Hedef Fiyat 2024 Beklentileri

Gedik Yatırım GOODY Hedef Fiyat 2024 Tahmini Kaç TL?

2024 yılına ilişkin Goodyear hissesi GOODY hedef fiyat öngörüsünü açıklayan kurumlardan biri olan Gedik Yatırım, son fiyat tahminini eksi yönlü gerçekleştirdi. Gedik Yatırım Eylül ayındaki hedef fiyat tahminini pozitif yönlü gerçekleştirmiş ve 2024 için GOODY hedef fiyatını 27,89 TL olarak açıklamıştı. 20 Aralık 2023 tarihinde yayımladığı hedef fiyat verisinde ise tahminini 21,59 TL seviyesine çekti. Gedik Yatırım GOODY tavsiyesi ise “endekse paralel getiri” şeklinde oldu.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

GOODY Hisse Son Durum

GOODY hisse fiyatı 26 Aralık 2023 Salı günü 17,26 TL seviyelerinden işlem görmektedir. Hissenin 5 günlük grafiğine bakıldığında yaklaşık yüzde 12; 1 aylık dönem grafiğine bakıldığında ise yüzde 21’i aşkın düşüş gözlenmektedir. Son 1 ayda yatırımcısının yüzünü güldürmeyen Goody’nin 6 aylık grafiğinde ise yaklaşık yüzde 23 kayıp söz konusudur.

GOODY hisse grafik analiz sonuçlarına göre 1 yıllık dönemde hisse yüzde 20 civarında kayıp yaşamış görünüyor. Uzun dönem yatırımcısına son 1 yılda kar sağlamayan hissenin 5 yıllık grafiğine bakıldığında ise yüzde 406 artış görülmekte. Bahse konu rakamlar GOODY anlık grafik analizi neticesinde elde edilmiş olup hisse fiyatı değiştiğinde bu rakamlarda da değişmeler yaşanacaktır.

GOODY KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz