TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2004 %0,00
EUR 35,0268 %0,07
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9357 %0,10
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Şişecam İçin Efes Holding’in Pay Alımı Devam Ediyor

Şişecam İçin Efes Holding’in Pay Alımı Devam Ediyor

Efes Holding A.Ş., Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. (Şişe Cam) paylarında devam eden alım hamlesini 13 Aralık 2023 tarihinde 300.000 TL nominal değerli bir alış işlemiyle başlattı.

Yayınlanma:
Şişecam İçin Efes Holding’in Pay Alımı Devam Ediyor

Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. (Şişe Cam) ile ilgili pay alım işlemleri, Efes Holding A.Ş. tarafından 13 Aralık 2023 tarihinde yapılan 300.000 TL nominal değerli alış işlemi ile devam ediyor.

Bu işlemin ardından Efes Holding, dün yaptığı açıklamada, Şişe Cam paylarına 750.000 TL daha ekleyerek hamlesini sürdüreceğini duyurmuştu.

Bugün ise, Efes Holding, Şişe Cam paylarında 45,72-46,10 TL fiyat aralığından gerçekleştirilen toplam 300.000 TL nominal değerli alış işlemine dair yeni bir bildirimde bulundu.

sisecam-icin-efes-holdingin-pay-alimi-devam-ediyor

Efes Holding’in Şişecam payları yüzde 6,748 oldu

Efes Holding’in pay alım işlemleri sonucunda, Şişe Cam sermayesindeki paylarının 25 Aralık 2023 itibarıyla yüzde 6,748 seviyesine ulaştığı belirtildi.

Bu durum, Efes Holding’in Şişe Cam’daki etkinliğini ve hisselerdeki sahiplik oranını artırdığına işaret ediyor.

Şirketin hisseleri, borsada SISE koduyla işlem görmekte olup, yılbaşından bu yana volatil bir seyir izliyor.

Son günlerde yaşanan düşüşlere rağmen, Efes Holding’in pay alım hamleleri ve bugünkü yükseliş eğilimi, hisse senedi değerlerindeki dalgalanmanın bir yansıması olarak görülüyor.

Bugün, Şişe Cam hisseleri günün açılışını yükseliş eğilimiyle gerçekleştirdi. TSİ 10.40 itibarıyla yüzde 1’in üzerinde bir artışla 45,9 TL’den işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz