TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri SASA Polyester (SASA) Hisselerindeki Düşüş Devam Ediyor

SASA Polyester (SASA) Hisselerindeki Düşüş Devam Ediyor

Bu hafta borsada genel bir düşüş yaşanırken, Sasa Polyester (SASA) hisse senetleri de 8 Aralık'tan bu yana değer kaybetmeye devam ediyor. Erdemoğlu Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği bildirimde, 25 Aralık tarihinde SASA'da 36,30-37,60 TL fiyat aralığından 1,5 milyon TL'lik nominal pay alımı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Yayınlanma:
SASA Polyester (SASA) Hisselerindeki Düşüş Devam Ediyor

Bu hafta borsada genel bir düşüş yaşanırken, özellikle Sasa Polyester (SASA) hisse senetleri, 8 Aralık’tan bu yana değer kaybetmeye devam ediyor.

Erdemoğlu Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği son bildirimde, 25 Aralık tarihinde SASA’da 36,30-37,60 TL fiyat aralığından 1,5 milyon TL’lik nominal pay alımı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Bu alımın ardından Erdemoğlu Holding’in SASA sermayesindeki payı yüzde 55,28’e ulaştı.

sasa-polyester-sasa-hisselerindeki-dusus-devam-ediyor

Sasa Polyester hisseleri yüzde 30 değer kaybetti

Geçtiğimiz hafta yapılan pay alımının ardından bu haftaki yeni duyuru, SASA hisselerindeki düşüşe karşı bir tepki olarak değerlendiriliyor.

Şirketin hisse senetleri, yeni pay alımı sonrasında yüzde 1’in üzerinde bir artışla güne başladı. Hisse senedi yazım itibarıyla 38 TL seviyesinden işlem görüyor.

Ancak, 5 Aralık’tan itibaren yaşanan kayıplar dikkat çekiyor; hisse senedi değeri bu tarihten itibaren yüzde 30’dan fazla bir düşüş yaşayarak 36 TL seviyelerine kadar geriledi.

Erdemoğlu Holding SASA pay alımı gerçekleştirdi

Erdemoğlu Holding’in son pay alımı, şirketin SASA’ya olan güvenini yansıtarak, yatırımcılara olumlu bir sinyal gönderdi.

Ancak, borsadaki genel dalgalanmalar ve sektörel etkiler de dikkate alındığında, yatırımcılar bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyorlar.

Bu durum, hissedarlar ve piyasa analistleri arasında şirketin geleceğine dair çeşitli değerlendirmelere neden olmuştur.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz