TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Platform Turizm Üç İhaleyi Kazanarak Güçlü Başlangıç Yaptı

Platform Turizm Üç İhaleyi Kazanarak Güçlü Başlangıç Yaptı

Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., çeşitli sektörlerde faaliyet göstererek üç farklı ihalede en iyi teklifi sunarak yeni iş ilişkilerine adım attı.

Yayınlanma:
Platform Turizm Üç İhaleyi Kazanarak Güçlü Başlangıç Yaptı

Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bir şirket olarak üç farklı ihalede en iyi teklifi vererek yeni iş ilişkilerine adım attığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimlerle duyurdu.

İlk ihalede, Beyoğlu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan 12 aylık gezi ihalesi işini kazandı.

Şirket, 6 milyon 967 bin 500 TL bedelle en avantajlı teklif sahibi olarak belirlendi.

platform-turizm-uc-ihaleyi-kazanarak-guclu-baslangic-yapti

Platform Turizm 12 aylık gezi ihalesini kazandı

İkinci ihalede, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Müdürlüğü tarafından yapılan 12 aylık gezi ihalesi işini de 5 milyon 875 bin TL bedelle en avantajlı teklif sahibi olarak kazandı.

Üçüncü bildirimde ise Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı ve İstanbul Defterdarlığı’nın 2024 yılı 43 iş günü (ANADOLU) Personel Taşıması ihalesini kazandı.

Bu iş için 17 milyon 820 bin TL bedel ile en avantajlı teklif sahibi oldu.

Yeni iş ilişkilerinin şirketin ortaklık faaliyetlerine olumlu yönde etki etmesi ve işlerin 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla başlaması bekleniyor.

Platform Turizm, 2023 üçüncü çeyrek bilançosunu Kasım ayında açıklamış ve net karında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 29, satışlarında ise yüzde 41 artış kaydetmişti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz