TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri HSBC Hisseleri İçin Hedef Fiyat Yükseldi

HSBC Hisseleri İçin Hedef Fiyat Yükseldi

HSBC Holdings'in hisseleri, analistlerin güçlü potansiyel beklentisiyle 12 aylık hedef fiyatını yüzde 33'lük bir artışla 10,28 dolara yükseltti.

Yayınlanma:
HSBC Hisseleri İçin Hedef Fiyat Yükseldi

Londra merkezli ve Türkiye dahil 65 ülkede faaliyet gösteren HSBC Holdings’in (HBCYF) hisseleri, analistlerin güçlü potansiyel beklentisiyle birlikte 12 aylık hedef fiyatını 9,69 dolardan 10,28 dolara yükseltti. Bu rakam, son kapanış seviyesine kıyasla yüzde 33’lük bir artışı işaret ediyor.

Açıklamada, kurumsal ilgide belirgin bir artışın yaşandığı ve fon sahipliğinin yüzde 6’dan fazla artarak 397 fona ulaştığı vurgulandı. Farklı fon stratejileri ise kurumsal yatırımcıların piyasa koşullarına ve fon yetkililerine yanıt olarak farklı yaklaşımlar sergiledikleri şeklinde yorumlandı.

hsbc-hisseleri-icin-hedef-fiyat-yukseldi

HSBC 2023’ün 3. çeyreğinde gelirini artırdı

HSBC, 2023’ün 3. çeyreğinde gelirini yüzde 48 artırarak güçlü bir performans sergiledi. Şirketin piyasa değeri 147,26 milyar dolar ve fiyat kazanç oranı ise 5,34 ile oldukça cazip görünüyor.

Bu veriler hisse senedinin kazançlarına kıyasla iskontolu işlem görebileceği beklentisini güçlendiriyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz